FUDBALER OD 102 KILOGRAMA ODUŠEVIO SVE Goran Vesić: Akinfenva, Srbija ti kliče! Bravo veliki čoveče!
Foto: AP

Popularan i kod nas

FUDBALER OD 102 KILOGRAMA ODUŠEVIO SVE Goran Vesić: Akinfenva, Srbija ti kliče! Bravo veliki čoveče!

Fudbal -

Adebajo Akinfenva oduševio je čitavu Englesku što je u 38. godini, sa
102 kilograma, kao najbolji fudbaler Vajkomba uveo ovaj klub u
Čempionšip!

A ovaj džin na fudbalskom terenu izborio se i za veliki broj fanova u Srbiji. Kurir je u današnjem broju novina posvetio poslednju stranu ovom nesvakidašnjem fudbaleru, koji je postao omiljen i Goranu Vesiću, zameniku gradonačelnika Beograda.

foto: AP

"Akinfenva je moj omiljeni igrač u Engleskoj", istakao je Vesić za Kurir, a nešto pre toga on je i na Fejsbuku posvetio pažnju zasigurno najjačem profesionalnom fudbaleru na svetu.

"Jedan od najpopularnijih engleskih igrača Adebajo Akinfenva plasirao se sa svojim klubom Vajkomb u Čempionšip. Ovaj 38-godišnji korpulentni napadač, težak 102 kilograma, jedan je od najpopularnijih fudbalera u Engleskoj. I ne samo u Engleskoj. Znam mnogo ljudi u Srbiji koji su, poput mene, samo zbog njega pratili odlučujući duel plej-ofa za plasman u Čempionšip između Vajkomba i Oksforda na Vembliju. Akinfenva je poznat kao veliki navijač Liverpula, pa ga je posle velike pobede pozvao trener Liverpula Jirgen Klop i čestitao mu na velikom uspehu - napisao je Goran Vesić na Fejsbuku uz zanimljiv video i podvukao: - Bravo veliki čoveče! Zaslužio si da dođeš do Čempionšipa! Srbija ti kliče! G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track