POKUŠAJ UBISTVA U ZEMUNU: Bivši fudbaler Nikola Malbaša zaćutao u tužilaštvu!
Foto: Starsport©

ISTRAGA

POKUŠAJ UBISTVA U ZEMUNU: Bivši fudbaler Nikola Malbaša zaćutao u tužilaštvu!

Fudbal -

Bivši fudbaler Nikola Malbaša (43) koji se sumnjiči da je 8. jula u Zemunu pokušao da ubije I. N. (47) danas je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu odlučio da se brani ćutanjem i da ne odgovori na pitanja.

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije i Crne Gore, podsetimo, uhapšen je u nedelju posle skoro dve nedelje skrivanja. On se sumnjiči da je ušao u automobil I. N. i posle kraće svađe zadao mu više uboda nožem u stomak, a potom istrčao iz automobila i pobegao.

Tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke ili da ponovi krivično delo.

mesto napada
mesto napadafoto: Ana Paunković

.- I.N. je poznat policiji po izvršenju krivičnog dela krađa automobila, ali operativne informacije ukazuju da je poslednjih godina počeo da trguje narkoticima. Još uvek se proverava šta je motiv napada, odnosno da li je osumnjičeni radio sa njim ili su u pitanju neraščišćeni odnosi oko novca - otkrio je izvor.

Tokom istrage, biće urađena brojna veštačenja, a kada zdravstveno stanje I. N. bude bolje, i on će biti saslušan kao svedok u istrazi koja je pokrenuta protiv bivšeg fudbalera.

(Kurir.rs/ J. Spasić/ foto Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track