HOLANĐANI ZOVU SVOJE NAVIJAČE U BEOGRAD! Dođite na "večiti derbi" 17. oktobra, nemojte da žalite što to niste doživeli!
Foto: Starsport

cena prava sitnica

HOLANĐANI ZOVU SVOJE NAVIJAČE U BEOGRAD! Dođite na "večiti derbi" 17. oktobra, nemojte da žalite što to niste doživeli!

Fudbal -

Holandska onlajn platforma za širenje fudbalske kulture, koja vodi zaljubljenike na zanimljive utakmice širom sveta, već je predstavila aranžman za oktobarski večiti derbi.

Cena za prave navijače sitnica - 239 evra, za četiri dana, a aranžman je uračunata i ulaznica za stadion Partizana, 17. oktobra.

U prvoj rečenici pregleda putovanja zapisano je "Derbi svih evropskih derbija bespotrebno je dodatno objašnjavati."

Hvalospevi slede u nastavku teksta:

foto: Vladimir Milovanović

"Jedan i jedini "večiti derbi", poznat kao najstrasniji, vatren i nepromenjivo stalno prisutan na vrhu na svetskom nivou. Ne toliko zbog spektakla na terenu, već zbog ludosti na tribinama. Stari rivali koji žele pobedu po svaku cenu, dok navijači stvaraju najluđe predstave.

Beograd se može opisati kao grad sirove lepote. Tek kada upoznate, on počne pokazivati svoju skrivenu lepotu. On je živ i nikad dosadan. Grad sa urbanom atmosferom i sjajnim noćnim životom. Ko ga unapred posmatra kao tipično sivog, grada iz istočnog bloka, taj strašno greši", pišu Holanđani.

foto: Starsport©

Dakle, posle Rusa, Poljaka, Grka i Engleza, na redu su i Holanđani kao strani gosti na derbiju. Njihove evropske kolege su uglavnom odabrale stranu u srpskom derbiju, sada je red da "lale" postanu "grobari" ili "delije". Samo korona da ne upropasti planove ...

Kurir sport/ Away Days Football Travel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track