NA ZIDOVIMA SLIKE SULTANA! Soba samo za PES, nameštaj iz Turske: Mesut Ozil uživa u LUKSUZU a Arsenal želi da ga se reši
Foto: Profimedia, Pritnscreen

SEDI NA TRIBINAMA, A PARE KAPLJU

NA ZIDOVIMA SLIKE SULTANA! Soba samo za PES, nameštaj iz Turske: Mesut Ozil uživa u LUKSUZU a Arsenal želi da ga se reši

Fudbal -

Fudbaler Arsenala Mesut Ozil potrudio se da njegov dom u Londonu u potpunosti odiše duhom Turske, a ovaj Turčin sa nemačkim pasošem ove sezone nije pružio nikakav doprinos Arsenalu koji namerava da ga se otarasi što pre.

Nemački fudbaler u poslednje vreme više sedi na tribinama nego klupi. Arsenal želi da ga se reši, ali zainteresovanih kupaca nema. Međutim, Mesut se ne brine previše, njemu je sasvim dobro, uživancija.

On sedi na tribinama, malo se sunča, malo se štiti kišobranom, a plata uredno leže... Ove sezone je odigrao 23 utakmice, a od momenta kada je nastavljeno prvenstvo u igru nije ušao ni minut.

Sedi na tribinama, a klub nedeljno košta 350.000 funti!

foto: Profimedia

A ako na sve to dodamo i luksuznu kuću koja je uveliko stavljena na prodaju - puna kapa!

Kuća je vredna 10 miliona dolara, a pre nego što je preuzme drugi vlasnik, Ozil je pokazao čega sve ima u ovoj raskošnoj vili.

Dnevna soba u kojoj zvezda Arsenala ne provodi baš puno vremena uglavnom služi za dolazak gostiju, tj. njegovih saigrača da se opuste na ogromonoj ugaonoj garnituri. Kako sam kaže, ovaj komad nameštaja stigao je iz Turske.

foto: Pritnscreen

Ono što je takođe interesantno jeste da vrata od soba imaju uzrezan prepoznatljiv Ozilov logo (MO).

foto: Pritnscreen

Ono što dodatno impresionira, a neke možda i začuđuje, jeste da je Ozil zadržao dečaka u sebi, pa je jedna prostorija namenjena igranju igrica. Naime, slavni fudbaler u toj 'video' sobi ima televizor koji zauzima ceo zid i na kome igra PES.

foto: Pritnscreen/Instagram

Slike sultana drži na zidovima, kao i Istanbul...

foto: Pritnscreen

A posebno je interesantan cipelarnik u kome ima preko 50 pari patika, naravno - najnovijih modela.

foto: Pritnscreen

I sve to da na terenu radi - ništa!

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track