RONALDO ŠOKIRAO OBJAVOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Evo kome je Kristijano POSVETIO titulu Juventusa! FOTO
Foto: Profimedia

ko bi to od njega očekivao

RONALDO ŠOKIRAO OBJAVOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Evo kome je Kristijano POSVETIO titulu Juventusa! FOTO

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je baš iznenadio da odllukom da titulu Juventusa posveti navijačima "stare dame" zaraženim koronom usled globalne pandemije koja vlada u svetu.

Kristijano Ronaldo je baš iznenadio da odllukom da titulu Juventusa posveti navijačima "stare dame" zaraženim korona virusom usled globalne pandemije koja vlada u svetu.

U pobedi Juventusa nad Sampdorijom Ronaldo je postigao vodeći gol, a nakon šampionskog slavlja u svlačionici Juvea, rešio da se na sledeći način obrati svetskoj javnosti putem Instagrama:

"Gotovo! Prvaci Italije! Oduševljen sam zbog druge uzastopne titule i nastavka građenja istorije velikog kluba. Ovu titulu posvećujem svim navijačima Juventusa, ali naročito onima koji su propatili, ili još uvek pate od pandemije koja nas je sve iznenadila i okrenula čitav svet naglavaščke. Nije bilo lako! Vaša hrabrost, vaš stav i vaša odlučnost su bili snaga koja nam je bila potrebna da u ovom napetom kraju prvenstva izdržimo borbu do samog kraja, pa ova titula pripada - celoj Italiji. Veliki zagrljaj za sve vas!", poručio je Ronaldo posle odbrane trona i čak devete uzastopne titule za Juventus.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja