NIJE PROŠAO PROBU U PARTIZANU, ALI ĆE IPAK IGRATI U SUPERLIGI: Abdulaj Sise na korak od potpisa za Novi Pazar!
Foto: Partizan.rs

transfer PIJACA

NIJE PROŠAO PROBU U PARTIZANU, ALI ĆE IPAK IGRATI U SUPERLIGI: Abdulaj Sise na korak od potpisa za Novi Pazar!

Fudbal -

Abdulaj Sise, Gvinejac koji je bio na probi u Partizanu, sada je na pragu potpisa sa novim superligašem ekipom Novog Pazara.

Sise je na preporuku Sejdube Sume došao na probu u Partizan, odradio deo priprema sa crno-belima na Zlatiboru, ali pošto nije zadovoljio kriterijume Sava Miloševića napustio je srpsku planinu.

Međutim, Sise će kako stvari stoje ipak zaigrati u Superligi Srbije. Naime, ovaj Gvinejac trenutno se nalazi u Novom Pazaru gde pregovara sa upravom ovog kluba o uslovima za potencijalnu saradnju.

O samom Abdulaju Siseu nema puno podataka na renomiranim fudbalskim sajtovima za praćenje igrača, verovatno zbog činjenica da je mahom branio boje klubova koji nisu u najjačim rangovima takmičenja.

U rodnoj Gvineji nastupao je u Felo Staru, potom se preselio u Francusku, gde je branio boje Maritiga, Anžea i na posletku Šiltigajma. Standardni je član A selekcije Gvineje, za koju je odigrao 11 utakmica i jednom se upisao u listu strelaca. Za nacionalni tim debitovao je u julu 2013. godine.

Sise igra na poziciji desnog beka, ali odlično se snalazi i na mestu centralnog defanzivca.

Kurir sport / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track