MASTER APARTMAN, ĐAKUZI, BIOSKOP, TERETANA... SVE PUCA OD LUKSUZA Ronaldo se navukao na skupocenu jahtu PAPRENO GA KOŠTA
Foto: Instagram Printscreen

samo bahato

MASTER APARTMAN, ĐAKUZI, BIOSKOP, TERETANA... SVE PUCA OD LUKSUZA Ronaldo se navukao na skupocenu jahtu PAPRENO GA KOŠTA

Fudbal -

Slavni Portugalac je zavisan od mora i jahte. Kristijano Ronaldo koristi svaki slobodan trenutak kako bi sa porodicom uživao na luksuznom plovilu i to ga papreno košta!

foto: Profimedia

Ronaldo je u nedelju sa svojim Juventusom overio novu titulu šampiona, a samo dan kasnije veliki uspeh slavio je sa porodicom na jahti koja vredi oko 16.000.000 evra.

Superjahta "Benetti" po imenu "Afrika" pruža fudbalskom asu sve što mu je potrebno. Njegova porodica već duže vreme uživa u čarima ove luksuzne mašine na vodi.

foto: Printskrin / You Tube
foto: Instagram

Jahta je dugačka impresivnih 47 metara (154 stope). Poseduje moderni skupoceni enterijer, koji nudi dovoljno mesta za 12 osoba. Ima šest dvokrevetnih kabina i ogroman master apartman. Tu je prelepa trpezarija, prostor za sedenje, đakuzi, bar, mini bioskop i teretana!

foto: Printskrin / You Tube
foto: Printskrin / You Tube
foto: Printsrkin

Naravno, opremljena je brojnim zanimacijama za uživanje na vodi... Tobogan na naduvavanje na tri sprata, skije, skuteri za vodu... U tome najviše uživa njegov stariji sin Kristijano Junior.

Posada jahte broji čak devet članova, tu je i posluga, pa gosti uživaju u posebnom tretmanu.

Verovali ili ne, iznajmljivanje ove luksuzne lepotice košta oko 250 hiljada evra nedeljno! Iako je cena nerealno visoka, za Kristijana koji je nedavno postao prvi fudbalski milijarder je ipak prava sitnica...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track