RAZGOROPADILI SE ĐETIĆI: Direktor Budućnosti hoće Zvezdu za rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona!
Foto: Printskrin

bilo bi vruće

RAZGOROPADILI SE ĐETIĆI: Direktor Budućnosti hoće Zvezdu za rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Fudbal -

Prvak Crne Gore odabrao protivnika pre žreba u Nionu 9. avgusta

Sportski direktor Budućnosti iz Podgorice Zvezdan Milošević izrazio je želju da u kvalifikacijama za Ligu šampiona, njegov klub odmeri snage sa trostrukim prvakom Srbije Crvenom zvezdom.

Nekadašnji trener Bačke koji je dugi niz godina radio u Skandinaviji veruje da bi duel sa Crvenom zvezdom bio medijski propraćen u Crnoj Gori i Srbiji. Njegova druga želja je Sarajevo, predstavnik Bosne i Hercegovine. Žreb je na programu 9. avgusta u Nionu.

- Voleo bih Sarajevo ili Crvenu zvezdu. Nema nikakve dileme da bi dueli sa ekipom iz mog rodnog Sarajeva ili Beograda bili medijski izuzetno atraktivni, a uveren sam da bi ljubitelji fudbala imali šta da vide i na terenu. Na žalost, mečeve koji slede će pratiti uz male ekrane jer prisustvo navijača nije dozvoljeno, ali verujem da će i to uskoro proći - rekao je Zvezdan Milošević za Sport Klub i nastavio:

Dobra atmosfera u ?⚪️ timu! #FKBuducnost #umomesrcujedina

A post shared by FK Budućnost Podgorica (@fk_buducnost_podgorica) on

- Nismo nosioci na žrebu, sve ekipe sa kojima možemo da igramo u prvom kolu kvalifikacija imaju već sada ulogu favorita na papiru. Međutim, papir je jedno, a teren nešto sasvim drugo. Nismo u poziciji da bilo kome pretimo, ali obećavamo da ćemo bez obzira na ime rivala, bez obzira na to, da li ćemo utakmicu igrati na svom terenu ili u gostima, uložiti i poslednji atom snage kako bi bili konkurentni, kako bi došli u situaciju da napravimo iznenađenje i probijemo se u narednu rundu.

Kurir sport/Sportklub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track