ALEKSANDRA: Nemanja, ljubavi, da te volim, malo je reći... Emotivna čestitka supruge za Matićev 32. rođendan!
Foto: Printscreen

EGZOTIKA

ALEKSANDRA: Nemanja, ljubavi, da te volim, malo je reći... Emotivna čestitka supruge za Matićev 32. rođendan!

Fudbal -

Emotivna poruka Aleksandre Matić suprugu za njegov 32. rođendan.

Da te volim, malo je reći! Srećan rođendan, mužu moj - ovim rečima Aleksandra je čestitala 32. rođendan Nemanji. Sve to dešava se na jednoj egzotičnoj destinaciji, gde porodica Matić provodi letnji odmor.

Prelepe fotografije iz pravog malog raja na zemlji podelila je Aleksandra Matić na svom Instagram profilu. To je izazvalo oduševljenje među ljudima koji je prate. Vidi se da porodica srpskog fudbalera baš uživa. Današnji dan imao je i dodatnu vrednost, jer je Nemanja proslavio rođendan.

foto: Printscreen

Ljubav Aleksandre i Nemanje desila je pre ravno 15 godina. Tada je Matić bio na fudbalskim počecima, a malo šta je slutilo da će doći do ovih visina. Nakon godinu dana veze, Nemanja je zaprosio svoju izabranicu. A da je to bila prava i iskrena ljubav, vidi se i danas. Matići imaju već troje naslednika - sina Filipa, kao i ćerke Teu i Aniku.

foto: Printscreen

O ljudskim vrednostima sjajnog fudbalera ne treba trošiti reči. Dovoljno je proći Ubom ili njegovim Vrelom i bilo koga upitati šta ima da kaže za Nemanju. Gromada od čoveka. Nemanja Matić.

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track