VEZISTA NA ČAIRU: Radnički doveo još jednog mladog fudbalera
Foto: Radnički Niš

novo lice

VEZISTA NA ČAIRU: Radnički doveo još jednog mladog fudbalera

Fudbal -

Radnički iz Niša je doveo novog mladog fudbalera, vezistu Danila Dašića.

Radnički iz Niša je doveo novog mladog fudbalera, vezistu Danila Dašića.

U pitanju je fudbaler koji je ponikao u Beranama, a potom je šest meseci proveo u Monaku.

Tamo je trenirao sa vrhunskim igračima pola godine, ali nije potpisao ugovor zbog promena u klubu iz Kneževine.

Dašić se potom obreo u ekipi Zlatibora, kojoj je prošle sezone pomogao da se prvi put u istoriji plasira u Superligu Srbije.

Ispunjava i uslov bonus igrača, a poznato je da minimum dvojica takvih fudbalera od ove sezone moraju da budu u startnoj postavi na mečevima Superlige Srbije.

Ima tek 19 godina i visok je 190 centimetara, zbog čega ima dobre fizičke predispozicije i da igra kao štoper.

"Prvenstveno bih hteo da se zahvalim upravi i stručnom štabu Radničkog na ukazanom poverenju. Ovo je novo iskustvo za mene. Imao sam priliku da se uverim da je Radnički vrhunski ogranizovan klub. Došao sam da pomognem Radničkom da ispuni svoje ciljeve, a to su i moji lični ciljevi. Da igram u timu koji se bori za vrh tabele i plasman u Evropu. Od prvog dana ovde u Nišu biću sto odsto posvećen i trudiću se da na svakom treningu i svakoj utakmici pružim svoj maksimum", rekao je Dašić i dodao:

"Mogu da pokrijem nekoliko pozicija na terenu. Ovde je žestoka konkurencija, puno je kvalitetnih igrača, ali to mi je samo motiv više da naporno radim i izborim se za svoje mesto u Radničkom. Upoznao sam se sa ekipom, saigrači su me sjajno prihvatili, a što se tiče trenera Radoslava Bataka, mogu da kažem da se radi o jednom surovom profesionalcu koji ništa ne prepušta slučaju i sve radi onako kako treba", poručio je Dašić putem zvaničnog sajta Nišlija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track