HRVAT NAPISAO "JE***EMO SRPSKE ŽENE I DECU", A SAD SE PRAVI NAIVAN Nisam znao da ne smem da veličam NDH! ALKOHOL JE KRIV
Foto: AP

PROPEVAO U ZATVORU

HRVAT NAPISAO "JE***EMO SRPSKE ŽENE I DECU", A SAD SE PRAVI NAIVAN Nisam znao da ne smem da veličam NDH! ALKOHOL JE KRIV

Fudbal -

Hrvatski huligan otkrio zašto je napisao transparent koji je zgrozio region.

Čitav region bio je u šoku kada se u centru Zagreba pojavio sraman transparent na kom je pisalo "Je***emo srpske žene i decu". Vinovnici ovog gnusnog incidenta bili su vatreni navijači Dinama iz Zagreba, popularni "Bed Blu Bojsi".

Huligani su zapalili baklje i istakli ovu stravičnu poruku, a fotografija ovog incidenta ekspresno se raširila društvenim mrežama.

Policija je brzo reagovala, pet huligana je uhapšeno, a jedan od njih je na saslušanju priznao da je bio glavni akter incidenta.

Vinovnici ovog događaja dva meseca se nalaze u istražnom zatvoru i preti im bezuslovna zatvorska kazna, prenosi Jutarnji list.

"Ja sam napravio taj transparent. Žao mi je zbog toga. Sve se dogodilo zbog velike količine alkohola. Ne znam zašto sam to uopšte napisao. Kriv je alkohol, a i društvo me ponelo. Uradio sam na transparentu i stilizirano 'ušato' 'U'. Znam da je to znak Nezavisne države Hrvatske, ali ne znam da li je isticanje toga simbola kažnjivo", rekao je poliicji L.J.

Za pomenutog L.J. tužilaštvo traži kaznu od 14 meseci zatvora, s tim da najmanje šest mora provesti na robiji. Za ostale aktere tužilaštvo traži bezuslovne kazne od po pet meseci zatvora.

Ostali su poricali krivicu, jedino je L.J. priznao da je napravio transparent, ali je istakao da se kaje. Tvrdi da je bio pod dejstvom alkohola i da nije znao šta radi.

Kurir sport/Jutarnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja