NISAM TRČAO 13 DANA! TERAPIJA JE DUPLIRANA DA BIH BIO SPREMAN... Mitrović rizikovao karijeru zbog Premijer lige
Foto: Profimedia

NBA

NISAM TRČAO 13 DANA! TERAPIJA JE DUPLIRANA DA BIH BIO SPREMAN... Mitrović rizikovao karijeru zbog Premijer lige

Fudbal -

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rizikovao je karijeru kako bi pomogao Fulamu da se vrati u Premijer ligu.

Fudbaleri Fulama izborili su povratak u Premijer ligu Engleske, pošto su u baražu Čempionšipa posle produžetaka sa 2:1 pobedili Brentford, a asistent kod drugog gola novog-starog premijerligaša bio je Aleksndar Mitrović.

"Bilo je prilično teško, moram da budem iskren. I dalje osećam bol, sada sam zapravo na pola puta u oporavku, ali smo doneli odluku i nekada u životu moraš da rizikuješ", rekao je Mitrović, pa nastavio:

"Nisam trčao 13 dana, nisam trenirao van teretane. Pokušao sam da hodam tri puta dnevno, terapija je duplirana da bih se spremio. Nisam spreman i mislim da ću biti u normalnom stanju za sedam do deset dana. Ali ovo je neverovatno, veoma sam srećan zbog saigrača. Radili smo vredno cele godine, bila je ovo prilično duga sezona", zaključio je Mitrović koji zna kakav je osećaj igrati u najjačoj ligi.

"Bili smo tu, vratili smo se. Osećaj je sjajan, pred nama je sjajna sezona, i za mene i za klub. Moramo prvo da se odmorimo, treba da budemo ponosni", zaključio je Mitrović.

Pre skoro pet meseci Mančester Junajted je pobedio LASK u Austriji sa 5:0, a tek večeras (21.00) će biti odigran revanš na Old Trafordu. Kec je 1,25, a kombinazzija 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – LASK.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track