NJIHOVA KLUPA SKOČILA DO ZVEZDA JER SU NAM DALI 2 GOLA Nenad Lalatović u elementu: Mislili su da će lako...
Foto: Profimedia

SUPERLIGA

NJIHOVA KLUPA SKOČILA DO ZVEZDA JER SU NAM DALI 2 GOLA Nenad Lalatović u elementu: Mislili su da će lako...

Fudbal -

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je posle remija sa Čukaričkim 2:2 u drugom kolu Superlige Srbije da su dva tima odigrala dobru utakmicu.

"Mogu da kažem da sam nezadovoljan rezultatom, jer je trebalo da pobedimo. Ekipa koja vodi 2:0 mora da te dokrajči, ali oni su bili radosni, a njihova klupa samo što nije skočila do zvezda zbog toga što su nama dali dva gola. Mislili su da će moći, ali ekipa Nenada Lalatovića ne može da se pobedi tako lako. Momci su pokazali karakter i da nisu zaboravili da igraju fudbal", rekao je Lalatović i nastavio:

"U prvom poluvremenu nismo bili na nivou na kojem Vojvodina mora da bude i nisam bio zadovoljan. Vidi se da nam nedostaju utakmice i da nismo išli na pripreme. Nažalost, zbog korone smo odigrali samo jedan-dva prijateljska meča i to po poluvreme. Teško je vratiti tim i učiniti da imaju motivaciju koju su imali prošle sezone", zaključio je trener Vojvodine koji smatra da je njegov tim mogao i do pobede.

"Bukvalno je nedostajao još samo taj treći pogodak i mislim da smo zaslužili da pobedimo, iako smo igrali jako loše u prvom poluvremenu. Međutim, u poslednjih 35 minuta im je visio i treći i četvrti gol. Nismo uspeli da ga damo, ali svaka čast mojim igračima", rekao je na kraju Lalatović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track