MOGUĆ JOŠ JEDAN POVRATAK U HUMSKU? Crno-beli u kontaktu sa Ognjenom Ožegovićem!
Foto: Dado Đilas

transfer PIJACA

MOGUĆ JOŠ JEDAN POVRATAK U HUMSKU? Crno-beli u kontaktu sa Ognjenom Ožegovićem!

Fudbal -

Ognjen Ožegović ozbiljan je kandidat za povratak u crno-beli tabor.

Ožegović je trenutno slobodan igrač, pa bi klub iz Humske mogao da iskoristi mogućnost da iskusnog špica vrati u svoje redove bez obeštećenja posle neuspele epizode u nemačkoj ''cvajti''.

Ožegović nije imao sjajnu epizodu u nemačkom klubu gde je u protekloj sezoni samo pet puta ušao u igru sa klupe i nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Iskusni špic dobio je u međuvremenu poziv od prvog čoveka ljubljanske Olimpije Mladena Rudonje. Olimpija u Ožegoviću vidi zamenu za Anta Vukušića koji je ove sezone postigao čak 26 golova i koji je izrazio želju da se oproba u nekom većem klubu.

foto: Starsport©

Ožegović bi tako pojačao konkurenciju u napadu crno-belih, koja je blago rečeno ''tanka''. Ako se uzme u obzir da će klub iz Humske igrati na tri fronta u narednoj sezoni sa dva napadača, jasno je koliko je igrač poput Ožegovića neophodan četi Sava Miloševića.

Ožegović nije jedini bivši igrač crno-belih koji bi mogao da se vrati u Humsku ovog leta. U ozbiljnim planovima je i Nikola Ninković koji se, baš kao i Ožegović, nalazi u Beogradu i sa kojim su crno-beli u konstantnom kontaktu.

Podsetimo, Ožegović je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka 2019. godine prešao iz Partizana u Darmštad u transferu vredom čak 400.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track