HLADNE GLAVE U TIRANU Borjan: Nema potrebe za tenzijama pred put u Albaniju (FOTO)
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

ZVEZDA GOSTUJE

HLADNE GLAVE U TIRANU Borjan: Nema potrebe za tenzijama pred put u Albaniju (FOTO)

Fudbal -

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi Tiranu i naveo da nema potrebe za tenzijama pred duel u Albaniji.

"Čeka nas veoma teška utakmica. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo. Znamo da je sve na nama. Tim je dobio i na svežini, imali smo veoma dobre pripreme, a sjajno smo ušli u sezonu. Do sada smo pokazali da možemo mnogo, verujem da će tako biti i ove sezone", rekao je Borjan za sajt kluba.

Zvezda će gostovati albanskoj Tirani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Nema potrebe za tenzijama. Mi igramo fudbal i zato idemo u Tiranu. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Od prvog minuta moramo da izadjemo jako, kako bismo napravili rezultat koji će nas odvesti u treće kolo, koje je još jedan korak ka našem glavnom cilju i zato ne želimo nikakve tenzije van terena", kazao je Borjan.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

On je istakao da će ekipa učiniti sve da prodje u treće kolo kvalifikacija.

"Učinićemo sve da odbranimo naš gol, naravno to je moj posao, kao i da pobedimo u utorak, prodjemo u sledeći krug i da ponovo napadnemo grupnu fazu Lige šampiona. Raduje me i što su naši igrači veoma efikasni što je takodje još jedan od ključnih faktora naših uspeha. Veoma je važno da tako i nastavimo, a verujem da hoćemo jer smo, pre svega, sjajan tim", naveo je Borjan.

Utakmica između Tirane i Crvene zvezde igra se u utorak od 20.00.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track