TRENER BAJERNA PRED MEČ SA PSŽ U FINALU LŠ: Pobedićemo samo ako budemo igrali najbolje što znamo!
Foto: AP

konferencija

TRENER BAJERNA PRED MEČ SA PSŽ U FINALU LŠ: Pobedićemo samo ako budemo igrali najbolje što znamo!

Fudbal -

Trener fudbalera Bajern Minhena Hans Flik rekao je da će njegova ekipa moći da pobedi Pari Sen Žermen samo ako bude bila na najvišem mogućem nivou.

"Trudićemo se da igramo što bolje, naš najbolji fudbal i samo ako to uradimo, ako budemo dali 100 odsto, moći ćemo da pobedimo top ekipu kakva je Pari Sen Žermen", rekao je Flik na konferenciji za novinare u Lisabonu.

Bajern će sutra od 21.00 igrati protiv Pari Sen Žermena finale Lige šampiona.

"Gledali smo sve njihove utakmice i naravno, imaju mnogo kvalieteta. Po tom pogledu su veoma slični Barseloni. Važno je preseći linije i ne dati im priliku da prebace loptu u naš prostor. Imaju brzinu i top su tim sa neverovatnim igračima", kazao je Flik.

Trener nemačkog kluba je kazao da će se Bajern truditi da nametne svoj stil igre.

"Tokom prethodnih 10 meseci smo se trudili da u svakoj utakmici nametnemo svoj stil igre i uvek smo igrali visoko. Do sada samo imali rezultate, tako da nećemo previše menjati taktiku", kazao je Flik.

Flik je naveo da je još neizvestan nastup defanzivca Žeroma Boatenga, koji će trenirati sa ekipom dan pre utakmice.

Fudbaler Bajerna Jošua Kimih rekao je da njegova ekipa želi da iskoristi priliku koja joj se pružila.

"Nema veće časti od igranja na ovom nivou. Kao dete ste uvek rado gledali Ligu šampiona. Imamo ogromnu priliku da ostvarimo želje. Ovo je prva prilika za ovu generaciju i daćemo sve od sebe da podignemo trofej. Očekujem izjednačenu utakmicu. Ovo su dva kluba koja zaslužuju da igraju finale", rekao je Kimih.

On je kazao da je spreman za duele sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom, koji će mu biti direktni rivali na poziciji desnog beka koju igra.

Kimih je naveo da je ekipa Bajerna značajno promenila u odnosu na pre tri godine kada se poslednji put sastala sa Pari Sen Žermenom i da ne treba porediti te duele sa sutrašnjim.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track