KAKO ŽENA KAŽE: Levandovski ima neobične rituale, jede desert pre jela, spava isključivo na levoj strani
Foto: Instagram

Robert je poseban

KAKO ŽENA KAŽE: Levandovski ima neobične rituale, jede desert pre jela, spava isključivo na levoj strani

Fudbal -

Robert Levandovski, jedan od najboljih napadača trenutno, tajnu uspeha nosi iz porodice.

Poljak je život posvetio fudbalu, čak je razvio i neke neobične rituale kojih se drži. A sve to uz pomoć supruge Ane.

"Taj tip razmišlja 24 sata o pravoj ishrani, zdravom životu, redovnom spavanju i treningu. On je neverovatan", rekao je jednom prilikom Pep Gvardiola koji je trenirao Levandovskog u Bajernu.

Oni koji su upoznali Roberta šokirali su se kada su shvatili da on jede desert pre glavnog jela. Bilo im je neobično, ali iza toga stoji priča. Njegova supruga Ana je bivša šampionka u karateu i stručnjak za ishranu. Smatra da se slatka hrana brže vari, pa se na ovaj način ne meša sa drugim grupama hrane poput proteina ili ugnjenhidrata. Levandovski ovakvim načinom ishrane brže sagoreva masti.

No, rituali nisu vezani samo za sto. Robert pre svake utakmice prvo obuje levu kopačku, pa onda desnu. Takođe, spava isključivo na levoj strani kreveta. Tu metodu mu je predložio stručnjak za spavanje, kako bi na taj način odmarao desnu nogu s kojom je postigao veliki broj golova u karijeri.

Napadač Bajerna, ne vežba samo telo. Kako bi bio što bolji na terenu, smatra da treba i da radi na koncentraciji, te redovno vežba mozak raznim igricama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track