MIHINOM PRIJATELJU VLADA ZATVORILA DISKOTEKU ZBOG KORONE: Ko je BOGATI Italijan na čiji šarm su pali svetski TOP MODELI?
Foto: Profimedia, Printscreen/ Isntagram

FLAVIO BRIJATORE VELIKA FACA

MIHINOM PRIJATELJU VLADA ZATVORILA DISKOTEKU ZBOG KORONE: Ko je BOGATI Italijan na čiji šarm su pali svetski TOP MODELI?

Fudbal -

Siniša Mihajlović se zarazio na Sardiniji, gde je bio i Ibrahimović, a italijanski mediji prenose da je zarište virusa korona u tom letovalištu bilo u diskoteci koja je ekspresno zatvorena, a njen vlasnik je Flavio Brijatore, inače Mihin prijatelj.

"Ne brinite, tata je dobro, tipican slučaj asimptomatične zaraze", napisala.je ćerka Siniše Mihajlovića na društvenim mrežama i dodala da su po povratku sa Sardinije gde su bili na odmoru uradilii test na Covid19 koji je pokazao da je njen otac pozitivan.

foto: Profimedia, AP

Proteklih dana Siniša Mihajlović je za vreme odmora na Sardiniji u mestu Porto Červo, gde letuju mnogi VIP, postavio na društvene mreže fotografije u drušetvu sa Zlatanom Ibrahimovicem, Flavijom Brijatoreom i drugim ponznatim ličnostima.

foto: Profimedia

Briajtore je vlasnik poznate diskoteke-restorana na Sardiniji "Milijarder", koja je prošle nedelje nakon uredbe vlade zatvorena zbog širenja Covida19.

Upravo u diskoteci čiji je vlasnik Brijatore je naknadno utvrđeno 6 zaraženih, a 50 zaposlenih su pokazali da su asimptomaticno zaraženi na koronavirus.

Flavio Brijatore je velika faca u Italiji. Poznat kao bivši šef Formule 1 i suvlasnik Kvins Park Rendžersa, ali i kao veliki zavodnik, čak i sada kada je u zrelim godinama.

Na njegov šarm, ili novac, pale su mnoge poznate dame. Sa Elizabetom Gregoraći je izdržao u braku čak devet godina, a znatno kraće su u njegovom naručju boravile Naomi Kempbel, Adrijana Volpe, Hajdi Klum, Nadin Smit, Marćena Češljik, Ema Heming Vilis, Ket Mak, Moran Atijas, Gabrijela Štern...

foto: Instagram

Sa svojih 69 godina uspeo je da zavede 20-godišnju Benedetu Bosi, a sada sa svojih 70 se bacio na nešto stariju Mariju Ludoviku Kampanju. Ona ima 24 godine, bivša je učesnica izbora za Mis Italije i aktuelna studentkinja koja se dala u svet mode.

Deka živi život punim plućima...

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track