TUKAO POLICIJU, EKSPRESNO OSUĐEN, A SAD TVRDI DA JE ŽRTVA I CITIRA BUDU: Kapiten Junajteda Hari Megvajer na stubu srama
Foto: EPA/TIM KEETON

grčka

TUKAO POLICIJU, EKSPRESNO OSUĐEN, A SAD TVRDI DA JE ŽRTVA I CITIRA BUDU: Kapiten Junajteda Hari Megvajer na stubu srama

Fudbal -

Sa spiska reprezentativaca je ekspresno precrtan, a Mančester junajted i dalje je uz svog kapitena. Pitanje je samo dokad će tako biti.

Hari Megvajer (27) osuđen je na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od 21 mesec i deset dana zbog izgreda koji je napravio na letovanju u Grčkoj. Naizgled običan incident pretvorio se u haos jer je Megvajer fizčki napao policajce, opirao se hapšenju, pa čak i pokušao da ih podmiti govoreći da je kapiten Mančestera i da je veoma bogat.

foto: Printskrin

Priča fudbalera je naravno drugačija. Njegov advokat kaže da mu je Hari Megvajer rekao kako su "dva Albanca prišla njegovoj sestri Dejzi, koja se odmah onesvestila kada su joj injekcijom neku nepoznatu supstancu ubrizgali u organizam", te da ga je policajac u civilu šutnuo u nogu i rekao mu "Tvoja karijera je gotova".

foto: AP

A po prvi put nakon icidenta i presude oglasio se i sam kapiten Junajteda.

- Ostajem jak i samouveren jer znam da smo nevini u ovom incidentu. Na kraju smo moja porodica, moji prijatelji i ja žrtve - rekao je Megvajer, pa na društvenim mrežama podelio misao čuvenog filozofa i putujućeg učitelja Sidarte Gautame Bude:

foto: Printskrin/Instagram

- Tri stvari ne mogu dugo biti sakrivene. Sunce, mesec i istina - poručio je Megvajer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track