NEMANJA MATIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA SA PAJOM I JARETOM! Srpski fudbaler sa glavnim glumcima KAMIONDŽIJA u KAFANI! FOTO
Foto: Profimedia

HIT PRIČA

NEMANJA MATIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA SA PAJOM I JARETOM! Srpski fudbaler sa glavnim glumcima KAMIONDŽIJA u KAFANI! FOTO

Fudbal -

Pauzu u fudbalskim vodama Nemanja Matić iskoristio je da pređe u glumce! Reprezentativac Srbije dobio je ulogu u rimejku kultne serije "Kamiondžije", čije se nove epizode snimaju na Ubu.

Kako Kurir saznaje, zvezda Mančester junajteda u seriji glumi samog sebe. Biće više nego zanimljivo videti kako se Matić snašao u novoj profesiji. Da je uživao u radu s velikanima srpske glume, to je potpuno jasno.

- Divni ljudi i sjajni glumci, bila mi je čast sarađivati s njima - napisao je Matić na Instagramu uz fotografiju na kojoj sedi u lokalnoj kafani s Tihomirom Stanićem i Nenadom Jezdićem.

Pomenuti tandem srpskih glumaca ima tu čast da igra Paju i Jareta u rimejku "Kamiondžija". Kurir je prvi pisao još prošle godine da počinje snimanje novih epizoda serije koju je volela cela Jugoslavija. Nezaboravni Paja i Jare, tj. Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja, dobili su svoje naslednike, koji 2020. žive sličnim životom nakon propasti njihovog preduzeća.

Krajem ove ili početkom sledeće godine serija će biti premijerno emitovana na programima RTS i Superstara. Nema sumnje da će pojavljivanje Matića u nekim od epizoda dodatno podići interesovanje za ovaj projekat.

Kurir sport / M. B

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track