PREOKRET NA POMOLU? MESI OSTAJE U BARSELONI POD JEDNIM USLOVOM: Jedna osoba mu smeta! ON mora da ode
Foto: Profimedia

PREOKRET NA POMOLU? MESI OSTAJE U BARSELONI POD JEDNIM USLOVOM: Jedna osoba mu smeta! ON mora da ode

Fudbal -

Sudbina Lionela Mesija intrigira trenutno ceo fudbalski svet.

Mančester siti, Pari Sen Žermen i još neki klubovi kao zapete puške čekaju kako bi prigrabile jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Mesi je u utorak obavestio čelnike kluba da odlazi, ali bi mogao da se desi neverovatan preokret.

Mesi bi mogao da ostane u klubu u kojem je od 2001. godine! Pod uslovom da sadašnji predsednik Žozep Marija Bartomeu podnese ostavku. Odnos Bartomeua, koji je na funkciji od 2014. godine, i Mesija se godinama pogoršavao, a došao je do nivoa da Mesi više ne želi da razgovara s njim, kao ni sa ostalim članovima uprave. Bartomeu je sazvao sastanak uprave, posle Mesijevog faksa u kome je zatražio raskid ugovora, ali je problem taj što niko iz uprave ne može da dođe do Mesija.

Kako pišu španski mediji, Bartomeu je spreman da da ostavku kako bi Mesi ostao, ali i on ima jedan uslov - da Mesi javno kaže kako ostaje.

Da vetrovi mogu da duvaju i u tom pravcu, španski mediji nagoveštavaju i kroz informaciju da je Mesi odustao od bojkota treninga. Mesi će, kako pišu mediji, već u nedelju doći u Barselonu kako bi se testirao na korona virus i kako bi u ponedeljak započeo pripreme sa novim trenerom Ronaldom Kumanom.

Za to vreme Mančester siti i Pari Sen Žermen pažljivo prati razvoj situacije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track