HOĆEMO LI GLEDATI NAJBOLJI NAPAD U ISTORIJI FUDBALA?  Nejmar zvao Mesija u PSŽ!
Foto: Profimedia

BILO BI NESTVARNO

HOĆEMO LI GLEDATI NAJBOLJI NAPAD U ISTORIJI FUDBALA? Nejmar zvao Mesija u PSŽ!

Fudbal -

Brazilski fudbaler Nejmar zvao je Lea Mesija da mu se pridruži u PSŽ-u.

Ovu informaciju preneo je američki portal "ESPN" koji tvrdi Nejmar otkad je napustio Barselonu nagovara Mesija da mu se pridruži u Parizu.

Brazilac i Argentinac igrali su zajedno u Barseloni pre nekoliko godina i zajedno sa Suaresom činili su čuveni trio MSN koji je dominirao svetskim fudbalom

foto: Reuters

U prilog ovim informacijama ide i tvrdnja "France Football". da je Leonardo, sportski direktor Paris Sen Žermena, obavio je telefonski razgovor sa ocem i menadžerom Lionela Mesija – Horheom Mesijem.

Ukoliko se realizuje transfer Argentinca u PSŽ, onda ćemo verovatno dobiti, na papiru, najtalentovaniji napad svih vremena: Nejmar, Mbape, Mesi.

Veliku ulogu mogao bi da igra i Anhel di Marija koji je veliki prijatelj sa Mesijem, te će Argentinac sigurno razmilisiti o Parizu kao eventualnoj destinaciji.

foto: Profimedia

PSŽ će ovog leta napustiti Kavani, Silva, Čupo-Moting, Menije i možda još neki fudbaler, te će znatno olakšati budžet što će im pomoći u nameri da dovedu Mesija.

Francuskom šampionu najveći konkurent je Mančester siti na čijem se čelu nalazi Pep Gvardiola, nekadašnji treber katalonskog giganta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track