VOJVODINA DOČEKUJE CRNO-BELE NA KARAĐORĐU Lalatović: Nismo bolji od Partizana, ali nije ni on od nas (FOTO)
Foto: Nemanja Ilić/Kurir

SUPERLIGA

VOJVODINA DOČEKUJE CRNO-BELE NA KARAĐORĐU Lalatović: Nismo bolji od Partizana, ali nije ni on od nas (FOTO)

Fudbal -

Trener fudbalskog kluba Vojvodina Nenad Lalatović rekao je da poštuje Partizan, ali da njegov tim želi pobedu u predstojećoj utakmici.

"Igramo protiv jako kvalitetnog protivnika, koji ima sjajan stručni štab i fenomenalne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Medjutim, niti smo mi bolji od njih, niti su oni bolji od nas. Bez obzira na to što smo domaćini, pošto će se igrati bez navijača, šanse su 50 - 50. Do tri boda će doći ekipa koja bude imala više strpljenja i bolje uđe u utakmicu, a ja se nadam da ćemo to biti mi. Apsolutno verujem u svoje igrače, koji dobro treniraju i među kojima vlada pobednička atmosfera. No, isto tako je i u Partizanu, koji je pobedio Indjiju 5:0, a pre toga i na teškom gostovanju u Surdulici", rekao je Lalatović za sajt kluba.

foto: Starsport©

Vojvodina će u nedelju igrati protiv Partizana u derbiju šestog kola Super lige Srbije.

"Partizan je veliki klub, koji u svaku utakmicu ulazi sa velikim motivom. Bez obzira na to da li igraju protiv Vojvodine, Zvezde, TSC-a, Čukaričkog ili nekog drugog, oni u svakoj utakmici idu na pobedu, ali isto to važi i za nas, te mislim da nas očekuje kvalitetna utakmica", kazao je Lalatović.

On je naveo da smatra da Partizan ne igra mnogo drugačije u odnosu na prošlu sezonu.

"Nemaju neke promene u načinu igre i niti oni mogu nas da iznenade, niti mi možemo njih. Već se toliko dobro poznajemo, a igrali smo dva puta u poslednja dva i po meseca. Igrački kadar im je isti, a jedini novi igrač im je centralni bek koga su doveli. Znam njihov individualni i kolektivni kvalitet, kao što i oni znaju naš. Jako cenim Savu Miloševića kao trenera i, po mom mišljenju, zaslužio je da bude dugotrajno rešenje za Partizan. Stvarno ih poštujem, ali najviše poštujem svoj tim i moju Vojvodinu. Jako mi je žao što nećemo moći da nastupimo pred našim navijačima, jer zaslužuju da bodre naš klub, ali i bez njih ćemo dati maksimum i pokušati da osvojimo sva tri boda", rekao je Lalatović.

Utakmica će se igrati sutra od 18.45 na stadionu "Karadjordje" u Novom Sadu.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track