NAVIJAČ PARTIZANA JE SREĆAN KADA IZVUČE ZVEZDU U KUPU! Govor Stanojevića ispred JNA kojim je kupio Grobare ZAUVEK! VIDEO
Foto: KURIR

ISTORIJA

NAVIJAČ PARTIZANA JE SREĆAN KADA IZVUČE ZVEZDU U KUPU! Govor Stanojevića ispred JNA kojim je kupio Grobare ZAUVEK! VIDEO

Fudbal -

Novi trener crno-belih Aleksandar Stanojević danas je imao pres konferenciju u prostorijama kluba iz Humske gde je predstavljen kao novi šef stručnog štaba kluba iz Humske.

Ipak, pre samo osam godina Stanojeviću na odlasku upravo iz Humske nije bilo dozvoljena da održi pres konfenerciju, tačnije uprava kluba mu to nije dozvolila.

Baš tada, Stanojević je uz veliku podršku ''grobara'' odlučio da konferenciju održi ispred tadašnjeg JNA, a po kojoj ga navijači i dan-danas pamte.

Nekoliko stotina navijača Partizana došlo je tada da pruži podršku doskorašnjem treneru i okupili su se ispred stadiona crno- belih, uz prisustvo jakih policijskih snaga.

Grobari su pružili podršku Stanojeviću koga je Upravni odbor neosnovano smenio i na njegovo mesto doveo izraelskog stručnjaka Avrama Granta.

Tada je Stanojević izašao i održao govor pred Grobarima

- Samo jednu stvar da vam kažem, ja nisam ovde zbog novinara, nisam neozbiljan ne pravim cirkus. Ovo je sramno da dođemo da održimo konferenciju u jednoj spontanoj reakciji.

- Ne mogu da shvatim da ne mogu da dam informaciju navijaču Partizana, a imam mnogo toga što hoću da vam kažem. Niko me neće sprečiti da vam kažem neke stvare koje su važne za svakog navijača Partizana - pričao je Stanojević tada.

- Ja se nadam da će novinari pitati zašto nemate pravo da dobijete informaciju legitimno, koju ja želim da dam. Ja nisam revolucionar nego trener i pričaću o stručnim stvarima.

- Meni je onemogućeno da dođemo do onoga što svi vi volite. Najdraža mi je stvar što je svaki navijač Partizana presrećan kad izvčuemo Zvezdu u Kupu.

- Mene niko neće sprečiti da kažem ono što svaki navijač Partizana mora da zna. Sad sam emotivan i bilo bi neozbiljno da pričam pod emocijama. Želim da uradim ono što je do mene i da se bavim strukom.

- Ja nisam bitan, Krstajić nije bitan, ovde je bitan Partizan i ja ću to reći. Pitanje je kada ću održati konfenerciju za štampu. Pričaćemo ima vremena i pričaćemo na civilizovan način. Ne dižemo bunu ovo je spontana priča i ljudi su sokntano došli - rekao je Stanojević tada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track