ZVANIČNO! STANOJEVIĆ DOVEO PRVO POJAČANJE: Aleksandar Miljković ponovo u Humskoj!
Foto: FK Partizan

desni bek ponovo u humskoj

ZVANIČNO! STANOJEVIĆ DOVEO PRVO POJAČANJE: Aleksandar Miljković ponovo u Humskoj!

Fudbal -

Srpski defanzivac Aleksandar Miljković novo je pojačanje Partizana.

Iskusni desni bek posle sedam godina ponovo je u crno-belom dresu!

Miljković se jutros priključio ekipi na treningu, kako bi se upoznao sa novim saigračima, kasnije je u prostorijama kluba stavio paraf na dvogodišnju saradnju sa crno belima.

foto: FK Partizan

Partizan već duže vreme kubiri sa igračima na poziciji desnog beka. Trener Aleksandar Stanojević je u sredu na svojoj promociji obećao da će raditi na tome da vrati neke bivše igrače Partizana u klub, pa se moglo naslutiti da će upravo Miljković biti jedan od povratnika.

Uparava crno-belih već nekoliko puta ovog leta kontaktirala je Miljkovića, ali prioritet je ipak bio Boranijašević sa kojima ''parni valjak'' nije uspeo da se dogovori. Tako je u prvi plan istupio Aleksandar Miljković koji u Partizan dolazi kao slobodan igrač.

Miljković ima 30 godina i prošao je sve mlađe selekcije Partizana. U prvi tim prekomandovan je 2010. godine, ali nije odmah debitovao, pa je slat sa pozajmice na pozajmicu. Upravo Stanojević ga je vratio u prvi tim i zajedno su došli do dve titule u domaćem šampionatu, nacionalnog Kupa i plasmana u Ligu šampiona.

Posle Partizana Miljković je karijeru nastavio u Bragi, a onda ga je put vodio u Split, Amkar, Legnicu i na kraju jermenski Alaškert. Za mladu reprezentaciju nastupio je čak 5 puta, dok u A timu nikada nije dobio priliku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track