MI SMO PARTIZAN UVEK! Evo šta je Stanojević poručio nakon prvog treninga sa ekipom (VIDEO)
Foto: Printskrin

MI SMO PARTIZAN UVEK! Evo šta je Stanojević poručio nakon prvog treninga sa ekipom (VIDEO)

Fudbal -

Novi trener Partizana Aleksandr Stanojević jutros je odradio prvi trening sa crno-belima.

Nakon treninga Stanojević je izneo i prve utiske.

"Došao sam ovde posle dosta vremena. Video sam neke fantastične parole u svlačionici, imamo ta neka usmerenja... Mala smo grupa trenutno zbog ovih obaveza i povređenih igrača, ali odabrana" kaže Stanojević.

U svom uvodnom obraćanju Stanojević je od igrača tražio da pokažu pravu "grobarsku emociju" i veru u uspeh.

"Svi znamo šta je Partizan, šta nosi. Mi smo Partizan uvek. Oni moraju da nose tu pravu emociju. Grobari imaju neku posebnu emociju i igrači moraju da prenesu to. Moramo da budemo fokusirani i da odradimo naš deo posla", rekao je trener crno-belih

Stanojević je na promociji istakao da će raditi na tome da u Partizanu igraju deca kluba i igrači koji su ponikli u njemu. Samo dan nakon obećanja u Humsku se vratio bivši defanzivac crno-belih Aleksandar Miljković.

"Mislim da je za identitet Partizana dosta važno da u njemu budu deca iz kluba ili igrači koji se vraćaju, naravno uvek je potreban i dobar stranac. Ipak, taj duh Partizana najbolje osećaju igrači koji su prošli kroz tu priču", tvrdi trener Partizana.

Stanojević u narednom periodu neće imati na raspolaganju sve fudbalere, zbog obaveza prema reprezentacijama.

"Takva je situacija. Trenutak za trenera koji dolazi je loš ili dobar. Ja uvek pravim da bude dobar. Zadovoljan sam da što sam počeo i polako, korak po korak..." zaključio je Aleksandar Stanojević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track