KONDICIJA U PRVOM PLANU: Zvezda radila na eksplozivnosti drugog dana mini priprema!
Foto: FK Crvena Zvezda

PRIPREME

KONDICIJA U PRVOM PLANU: Zvezda radila na eksplozivnosti drugog dana mini priprema!

Fudbal -

Izabranici Dejana Stankovića tokom drugog dana mini priprema podno Fruške gore nastavili su naporan rad.

U nedelju je ponovo odrađen trening na terenu FK „Sloven“ u Rumi. Dobro vreme prvotimci Zvezde su iskoristili da rade na snazi, a naročito na eksplozivnosti što predstavlja važan segment igre.

Naporan rad utiče na to da Zvezdinim snagama nije nimalo lako, ali uprkos toj činjenici jasno je da svi dobro rade jer nema igrača koji se žale na povrede.

foto: FK Crvena Zvezda

Ekipi se na mini pripremama priključio i mladi golman Marko Ćopić, momak rođen 2003. godine koji je čuvar mreže omladinske selekcije koji je prethodnog odigrao omladinski večiti derbi, tako da je sada pojačan rad i u tom segmentu, odnosno trener Pjerluiđi Brivio na raspolaganju ima tri golmana.

Posle prvog dela i vežbi eksplozivnosti prešlo se na vežbe snage, pre svega u istrčavanjima, a sve se završilo sprintevima u kojima je stručni štab merio i koliko su igrači napredovali od starta prvenstva. Osmesi na licu stručnjaka crveno-belih dovoljan su pokazatelj zadovoljstva usled odličnih rezultata naših igrača.

foto: FK Crvena Zvezda

Ekipa se zatim uputila nazad ka hotelu u Vrdniku gde je upriličena i mala svečanost. Pulene Dejana Stankovića dočekao je vlasnik hotela „Fruške terme“ Milinko Cicmil, kao i predsednik lokalne sportske organizacije Lazar Pilipović. Igrači su potom otišli na zasluženi odmor, zadovoljni činjenicom da ih popodne u Sremskoj Mitrovici očekuje trening sa loptom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track