ĆIRO UDARIO NA HRVATA: Mogao je da bude novi Boban, a igra kao da nam je NEPRIJATELJ!
Foto: AP

boli ga partija protiv portugala

ĆIRO UDARIO NA HRVATA: Mogao je da bude novi Boban, a igra kao da nam je NEPRIJATELJ!

Fudbal -

Poraz fudbalske reprezentacije Hrvatske od Portugala (4:1) u Ligi nacija razbesneo je nekadašnjeg selektora Miroslava Ćiru Blaževića, koji je 1998. "vatrene" doveo do trećeg mesta na Mundijalu u Francuskoj.

Tim selektora Zlatka Dalića izgledala je vrlo loše u meču protiv Portugala, izgubila 4:1, a utisak je bio da je Dominik Livaković mogao da primi još nekoliko golova.

"Gledao sam utakmicu, ali bolje da nisam. Ovako nešto moglo se očekivati. Većina naših igrača nije u takmičarskoj formi i to se videlo, a nedostajala su nam i dva ključna igrača", rekao je Ćiro.

On je potom uperio prstom u jednog igrača Hrvatske.

"Jedan čovek posebno me razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. (Mateo) Kovačić je prošle sezone žario i palio po Engleskoj, bio je najbolji igrač Čelsija i bilo mi je izrazito drago zbog toga, a u Portu je delovao kao neprijateljski element u našim redovima"; oštar je bio Ćiro.

foto: Profimedia

On nije štedeo ni Dalića, jednog od svojih omiljenih učenika, pritom ponovo spomenuvši Kovačića.

"Dalić je čovek koji bi ga iglom ubadao u guzicu da je mogao. Jedino mu možda zameram što je slep i ne vidi koliko je dečko loš, da više nije za reprezentaciju. Pre dva dana govorio sam jednom novinaru "L'Ekipa" kako će Kovačić postati naš nositelj i da se u Engleskoj probudio, a onda je odigrao onako. Veliko razočaranje. On je dečko koji je imao sve predispozicije da postane novi Boban ili Asanović, a postao je promašaj kojem ovde više nije mesto", bile su reči Miroslava Blaževića. Kurir sport / Sportklub.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track