GERET BEJL NA POZAJMICI U TOTENHEMU?! Pevci blizu dovođenja fudbalera Reala (VIDEO)
Foto: AP

TRANSFER NA POMOLU

GERET BEJL NA POZAJMICI U TOTENHEMU?! Pevci blizu dovođenja fudbalera Reala (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalski klub Totenhem blizu je dovođenja igrača Real Madrida Gareta Bejla na pozajmicu, preneli su britanski mediji.

Kako je preneo Skaj, Bejl čeka dozvolu Real Madrida da doputuje u London i potpiše ugovor sa klubom iz koga je pre sedam godina otišao na "Santjago Bernabeu", za tadašnji rekordan transfer od 86 miliona funti.

Advokati u Španiji i Engleskoj rade na izradi ugovora, koji bi omogućio Bejlu da se vrati u londonski klub na pozajmicu. Totenhem je pristao da plati 20 miliona funti za platu 31-godišnjeg Velšanina i naknadu za pozajmicu.

foto: Pritnscreen

Bejl je ovog meseca odigrao dve utakmice za reprezentaciju Velsa, ali nije potpuno fizički spreman i očekuje se da će se za mesec dana vratiti u formu.

Izvor blizak pregovorima naveo je da je u ovom trenutku sve ide sporo, ali da postoji očekivanje obe strane da će dogovor biti postignut.

Upitan da li će Bejl uskoro postati igrač Totenhema, taj izvor je odgovorio: "Naravno".

Real je pristao da Bejl ode na pozajmicu kako bi se oslobodio njegove plate od 500.000 funti nedeljno. On nije u dobrim odnosima sa trenerom Reala Zinedinom Zidanom, kao ni sa španskim medijima i navijačima i raduje se povratku u Totenhem, gde veruje da će ga poštovati.

Partizan večeras (19.00) nastavlja put ka Ligi Evrope, i to u Moldaviji, gde ga čeka okršaj s ekipom Sfintul George. Crno-beli su veliki favoriti, i ne bi smeli da dozvole bilo kakvo iznenađenje - dvojka je 1,20, a Sigurna pobeda (trijumf bez primljenog gola) 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sfintul - Partizan.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track