Najnovije vesti

PROMENE NA BRDU: Veselinović otišao u UAE, Čukarički već predstavio novog trenera!
Foto: FK Čukarički

novi trener

PROMENE NA BRDU: Veselinović otišao u UAE, Čukarički već predstavio novog trenera!

Fudbal

Fudbalski klub Čukarički napustio je trener Aleksandar Veselinović, koji će karijeru nastaviti u UAE, a na njegovo mesto je došao dosadašnji pomoćnik Dušan Đorđević.

"Izašli smo u susret treneru Veselinoviću, iako smo imali višegodišnji ugovor. Dobio je ponudu iz inostranstva, izrazio je želju da ide i nismo mu pravili problem, niti ćemo to činiti bilo kome ko rešava egzistenciju. Dosadašnjem šefu struke želimo svu sreću, uz zahvalnost na svemu što je uradio za klub u prethodnom periodu", izjavio je sportski direktor kluba Nenad Mirosavljević.

Aleksandar Veselinović će biti novi trener kluba Al Dafra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Njegov naslednik u Čukaričkom je rekao da će nastaviti tamo gde je Veselinović stao, "na putu koji je jasno definisan, a to je napadački fudbal, sa forsiranjem mladih igrača, uz težnju za što boljim rezultatom".

"Drago mi je da i ja lično mogu da idem u tom smeru. Veliku zahvalnost dugujem dosadašnjem šefu, što me je, da tako kažem, stavio u fudbalski superligaški izlog, gde su ljudi mogli da me vide i prepoznaju. Naravno, hvala i predsedniku Draganu Obradoviću i njegovim najbližim saradnicima, saradnicima u sturčnom štabu, kao i svim zaposlenima u klubu", rekao je Đorđević.

On je dodao da nije mnogo razmišljao kada je dobio poziv i da je mesto prvog trenera Čukaričkog za njega "kruna rada i ispunjenje snova i želja".

Beta

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...