BATAK I VESELINOVIĆ POSLE DERBIJA U NIŠU: Remi je najpravedniji rezultat!
Foto: FK Radnički

SUPERLIGA

BATAK I VESELINOVIĆ POSLE DERBIJA U NIŠU: Remi je najpravedniji rezultat!

Fudbal -

Treneri fudbalera Radničkog iz Niša i Čukaričkog, Radoslav Batak i Aleksandar Veselinović složili su se danas, nakon što su njihove ekipe odigrale bez golova u osmom kolu Super lige Srbije, da je remi najrealniji ishod meča.

"Bilo je šansi na obe strane i remi je realan. Zadovoljan sam učinkom ekipe. Pružili smo maksimum. Nama se sinoć na poslednjem treningu povredio Kojić, a on je bitan za naš sistem, pa smo morali da menjamo plan za ovaj meč. Srećom, povreda nije teže prirode. Išli smo na tri boda, osvojili smo jedan i idemo dalje", rekao je Batak.

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović danas je poslednji put vodio ekipu Čukaričkog, pošto nakon ovog meča karijeru nastavja u Al Dafri iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

foto: FK Čukarički

"Kolegi Veselinoviću želim puno uspeha u nastavku karijere koju u inostranstvu", dodao je Batak.

Veselinović je kao fudbaler ostavio značajan trag u Radničkom. Zbog toga mu je u ime Radničkog, generalni direktor kluba Dejan Propadalo uručio prigodan poklon i poželeo mu puno uspeha u daljoj karijeri.

"Čestitke svim akterima ove utakmice. Nije bilo golova, ali je bilo zanimljivo. Remi je apsolutno realan ishod", rekao je Veselinović nakon meča.

On je zahvalio svojim igračima na svemu što su prošli u prethodnih godinu dana.

"Hvala im i za današnju borbu i osvojeni bod. Bili smo oslabljeni. Docić je povredjen, juče se povredio i Birmančević, a u prvom poluvremenu i Eze. Zbog toga je ovaj bod izuzetno značajan za nas. Znao sam kakav nas meč čeka, pa sam od vlasnika novog kluba tražio da ostanem i vodim ekipu u Nišu", rekao je Veselinović.

"Želim posebno da zahvalim Radničkom na ukazanoj pažnji i poklonu koji sam dobio pre početka utakmice", dodao je Veselinović.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track