DOBRA REAKCIJA POSLE OMONIJE: U Zvezdi zadovoljni pobedom i partijom protiv Voždovca
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

PRVI UTISCI

DOBRA REAKCIJA POSLE OMONIJE: U Zvezdi zadovoljni pobedom i partijom protiv Voždovca

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Miloš Milošević rekao je da ga najviše raduje motivacija u večerašnjoj ubedljivoj pobedi nad Voždovcem.

"Najviše me raduje to što smo igrali motivisano u želji da postignemo još koji gol do kraja, pa i Pavkov u poslednjem minutu, napadu. Sve su momci odradili, nemam šta drugo nego da im čestitam", rekao je Milojević za Arenu.

Zvezda je ubedljivo sa 6:0 pobedila Voždovac u osmom kolu Super lige Srbije.

"Momci su pokazali da su spremni da odgovore na zahtev koji su imali. Čestitao bih im, a Voždovcu na korektnoj igri. OD prvog minuta smo ušli dosta jako i motivisano. Uslovi su bili izvanredni. Nemam zamerke, nijednog trenutka nije bilo dovedeno u pitanje ko je pobednik", kazao je Milojević.

Trener Voždovca Jovan Damjanović je čestitao protivniku.

"Zvezda je zasluženo pobedila, bila je bolja u svim segmentima igre. Bilo je golova iz prekida, evrogolova... Ušli su kvalitetnije u igru, kontrolisali su stvari. Mi nismo bili na potrebnom nivou da bismo parirali Crvenoj zvezdi", kazao je Damjanović.

Upitan je za mnogo mladih fudbalera koji dobijaju šansu u Voždovcu.

"Imamo svoj put i trudimo se da im damo priliku. Bilo bi bolje da nije ovakav ambijent i ovaj rezultat, ali šta da radimo... Moramo da idemo dalje", dodao je Damjanović.

Voždovac posle osam kola zauzima 10. mesto na tabeli srpskog prvenstva sa 10 bodova.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja