ALEKSANDAR PEŠIĆ JE SLOBODAN IGRAČ: Da li je vreme za povratak u Crvenu zvezdu?!
Foto: Beta

nešto se kuva

ALEKSANDAR PEŠIĆ JE SLOBODAN IGRAČ: Da li je vreme za povratak u Crvenu zvezdu?!

Fudbal -

Aleksandar Pešić raskida ugovor sa Al Itihadom i postaje slobodan igrač

Aleksandar Pešić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, raskinuo je ugovor sa ekipom Al Itihad iz Saudijske Arabije. Prema određenim saznanjima, Saudijci duguju srpskom igraču nekoliko plata i on će prema svemu sudeći tužiti klub FIFA.

Ali Itihad je birao između njega i Aleksandra Prijovića i uprava se odlučila za skupljeg igrača, jer su procenili da će im lakše ići da postignu dogovor sa Pešićem, nego sa nekadašnjim fudbalerom Legije i PAOK koji ima godišnju platu od 3.000.000 evra.

foto: Privatna Arhiva

Aleksandar Pešić je poslednju sezonu proveo na pozajmici u korejskom Seulu gde je ostavio solidan utisak, postigavši deset golova. Za sada nije realno da se vrati u Crvenu zvezdu, ali u slučaju da klub u narednih mesec dana proda Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija, sasvim je izvesno da popularni Šilja ponovo zaduži crveno-belu opremu.

Ne treba zaboraviti da je Aleksandar Pešić terorisao protivničke odbrane u dresu Crvene zvezde, te da je u sezoni 2017/2018 postao prvi strelac Superlige sa 25 golova u sezoni. Tada mu je učinjena i velika nepravda od strane selektora Mladena Krstajića koji ga nije poveo na Mundijal u Rusiju.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track