OVO SE U EVROPSKOM FUDBALU JOŠ NIJE DOGODILO: Svi SRPSKI klubovi eliminisani nakon PENALA ili PRODUŽETAKA! Slučajnost ili ne?
Foto: @starsport

NEVEROVATNO

OVO SE U EVROPSKOM FUDBALU JOŠ NIJE DOGODILO: Svi SRPSKI klubovi eliminisani nakon PENALA ili PRODUŽETAKA! Slučajnost ili ne?

Fudbal -

Neverovatan podatak u vezi srpskih klubova na evropskoj sceni.

Naime svi naši predstavnici eliminisani su od svojih protivnika nakon nerešenog ishoda u regularnom toku meča.

Prošle nedelje najpre je Crvena zvezda eliminisana od Omonije na Kipru nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca, bilo je 1:1 i 4:2 nakon penala za Kiprane.

foto: Starsport

Dan kasnije TSC je u spektakularnom meču protiv FCSB, nakon 4:4 u regularnom toku, 6:6 nakon produžetaka, takođe poražen nakon jedanaesteraca 4:5 za rumunski klub.

foto: Starsport

Sinoć su Partizan i Vojvodina prošli maltene identično na svojim gostovanjima u Belgiji.

Crno- beli su nakon 1:1 u regularnom toku, poraženi u produžecima od Šarlroe sa 2:1, a isto su prošli i Novosađani na gostovanju Standardu.

foto: @starsport

Neverovatno.

Ovo se u evroskom fudbalu nikada nije dogodilo, da svi predstavnici jedne zemlje budu eliminisani na maltene identičan način.

Postavlja se pitanje da li možda ovo ima veze sa kondicijom srpskih klubova , jer obično ekipe sa ovih prostora padaju fizički pri kraju meča.

Naravno treba napomenuti da je Crvena zvezda još uvek igri za evropsku jesen i da je narednog četvrtka čeka gostovanje Araratu u Jermeniji.

Ararat - C. zvezda

Poznato je da će Zvezdi sledećeg četvrtka u plej-ofu za Ligu Evrope rival biti jermenski Ararat, a kladionica Mozzart prva je izbacila kvote za ovaj meč. Kvota da će Zvezda slaviti i igrati u grupi Lige Evrope je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ararat - Zvezda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track