FK TRSTENIK SLAVI 100 GODINA POSTOJANJA: Štefanek i Marinković poklonili lopte osnovcima!
Foto: SSS

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE

FK TRSTENIK SLAVI 100 GODINA POSTOJANJA: Štefanek i Marinković poklonili lopte osnovcima!

Fudbal -

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković posetili su opštinu Trstenik.

Najpre su posetili FK "Trstenik" koji obeležava 100 godina postojanja. Dočekali su ih predsednik kluba FK Trstenik Srdjan Marjanović, potpresednik kluba Danijel Stevanović, a događaju je prisustvovao i predsednik Fudbalskog Saveza Rasinskog okruga Vladan Gašić.

Štefaneku i Marinkoviću su uručeni i dresovi sa simboličnim brojem 100. Tom prilikom Štefanek je dodelio lopte najmlađoj selekciji i izveo početni udarac na utakmici Srpske lige Trstenik - Radan.

foto: SSS

Predsednica opštine Trstenik ugostila je čelnike Sportskog saveza Srbije na sastanku sa pomoćnikom za sport Nebojšom Smiljkovićem, predsednikom Sportskog saveza opštine Trstenik Vladimirom Savićem i potpresednikom Sportskog saveza Trstenik Sašom Milićem. Tom prilikom je Sportski savez Srbije darovao komplete lopti za osnovne škole u Trsteniku.

foto: SSS

“Veoma mi je drago što smo u poseti Trsteniku. Mladi ljudi koji su u sportu imaju odličnu energiju i verujem da će uspeti da izdignu ovaj segment na visok nivo. Sportski savez Srbije je u skladu sa trenutnim mogućnostima podelio opremu. To nije sve, bićemo u kontaktu i nastaviti da pomažemo poboljšanje uslova za bavljenje fizičkom aktivnošću. Sport i rekreacija su veoma važan segment za zdravlje kako mladih tako i starih, pa verujem da ćemo zajedničkim snagama sve usmeriti na pravi put”, istakao je Davor Štefanek.

Kurir sport

Foto: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track