NESVAKIDAŠNJA KAZNA! Izgubili meč, pa ih predsednik kluba naterao da se kući vraćaju PEŠKE! Nije im dao da uđu u autobus (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Twitter

HIT

NESVAKIDAŠNJA KAZNA! Izgubili meč, pa ih predsednik kluba naterao da se kući vraćaju PEŠKE! Nije im dao da uđu u autobus (VIDEO)

Fudbal -

Predsednik niželigaša Lusitanije Lurosa na nesvakidašnji način kaznio je fudbalere posle poraza u Kupu.

Fudbaleri su nesrećno izgubili od velikog rivala Sao Žoa de Vera sa 0:1, a predsednik Hugo Mendes preko ovog poraza nije hteo tek tako da pređe.

Kako prenose portugalski mediji, poredsednik je navodno rekao vozaču autobusa da ide sa stadiona još dok su igrači bili u svlačionici.

Oni su do svojih kuća morali da se vraćaju - peške!

Snimci su se vrlo brzo pojavili na društvenim mrežama i postali hit na istim.

Reagovali su i zvaničnici:

"Osuđujemo ono što se dogodilo i smatramo da je stav predsednika Lurose neprihvatljiv. Ovaj stav nema opravdanja i ne poštuje igrače,lično i profesionalno. Sindikat zbog toga čeka izvinjenje predsednika Lurose. Ovo sve je žalosno, ne šalje dobru sliku portugalskog fudbala. U teškom trenutku, dok traje pandemija, jedinstvo, solidarnost i poštovanje moraju da dominiraju, bez obzira na sportske rezultate", stoji u saopštenju sindikata fudbalera.

Mađarski Ferencvaroš na dobrom je putu da se plasira u grupe Lige šampiona. Pošto je izbacio Đurgarden, Seltik i Dinamo, u prvom meču plej-ofa s Moldeom u Norveškoj odigrao je 3:3 i večeras (21.00) kod kuće treba da završi posao. Kec u Budimpešti je 2,25, iks 3,40, a dvojka 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ferencvaroš - Molde.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track