STANKOVIĆ PRED ARARAT: Znamo šta nam je činiti (FOTO)
Foto: Zvezda.rs

LIGA EVROPE

STANKOVIĆ PRED ARARAT: Znamo šta nam je činiti (FOTO)

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da crveno-beli uopšte nisu razmišljali o tome gde će se igrati meč protiv Ararata i istakao da njegova ekipa zna šta treba da uradi na terenu, kao i da je siguran u svoje momke.

Meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope će se, zbog situacije u Jermeniji, igrati na neutralnom terenu, na stadionu "GSP" u Nikoziji.

"Nismo razmišljali gde ćemo igrati. Spremali smo utakmicu najnormalnije, u smislu da se igra kod njih u Jermeniji. Sticajem okolnosti, situacija se menjala iz sata u sat, a poslednja odluka je da se putuje na Kipar. To ništa ne menja kada smo mi u pitanju", rekao je Stanković pred put, prenosi klub.

foto: FK Crvena zvezda

"Znamo šta nam je činiti i šta treba da uradimo - da odigramo pravu utakmicu, jer je ovo lepa prilika da Crvena zvezda udje u grupnu fazu Lige Evrope", dodao je on.

Stanković je naveo da je najvažnije kako ekipa izadje na teren i dodao da je siguran da će njegovi fudbaleri pokazati ono najbolje.

"Temeljno smo analiriali protivnika. Znamo šta oni mogu, ali i šta ne mogu. Uopšte nije toliko bitna taktika, već kako se izadje na teren. Ko god od igrača bude izašao na teren znaće tačno šta treba da radi. Očekivanja i zahtevi od svakog fudbalera bići veliki. Od nas sve zavisi, a ja sam siguran da će naši momci, kada treba, pokazati da su pravi", istakao je Stanković.

Utakmica se igra sutra od 19.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track