POSTAJEMO REDOVNI UČESNICI EVROPSKIH TAKMIČENJA Mrkela posle pobede Zvezde nad Araratom: Ovo je veliki uspeh!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

LIGA EVROPE

POSTAJEMO REDOVNI UČESNICI EVROPSKIH TAKMIČENJA Mrkela posle pobede Zvezde nad Araratom: Ovo je veliki uspeh!

Fudbal -

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela ponosan je zbog činjenice da je Zvezda i četvrtu godinu u nizu učesnik kontinentalnog takmičenja.

"Ovo je veliki uspeh. Četvrta godina u nizu da smo deo Evrope u fudbalskom smislu i utisak je da postajemo redovni učesnici kontinentalnih takmičenja. Bićemo u drugom šeširu na žrebu i to je još jedna stvar koja se promenila u odnosu na ranije godine. Čestitam igračima i stručnom štabu, ličnom sam još uvek pod utiskom svega što se desilo", počeo je Mrkela.

Govorio je sportski direktor detaljnije i o meču u kom je Crvena zvezda savladala Ararat rezultatom 2:1.

foto: Starsport©

"Mogli smo da prelomimo utakmicu na vreme, ali smo primili gol i ušli u neizvesnost. Najvažnije je da smo pobedili i plasirali se u Ligu Evrope. Format je specifičan ove sezone i smatram da smo mogli bolje da prođemo da su se igrali dvomeči, pogotovo protiv Omonije. Kvalitetniji smo od njih, ali kad se igra jedna utakmica i to u gostima, onda je to teško".

Nema Mrkela specifične želje pred žreb.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

"Koga god da izvučemo, borićemo se i potruditi da budemo najbolji što možemo. Mislim da smo konkurentni u Ligi Evrope i da smo u stanju da obradujemo navijače", zaključio je Mrkela.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track