CRNO-BELI NA NEZGODNOM GOSTOVANJU: Zvezda dočekuje Napredak, Partizan gostuje Metalcu
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

SUPERLIGA SRBIJE

CRNO-BELI NA NEZGODNOM GOSTOVANJU: Zvezda dočekuje Napredak, Partizan gostuje Metalcu

Fudbal -

Utakmicama desetog kola ovog vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će dočekati Napredak, dok će Partizan gostovati Metalcu.

Prvi meč desetog kola igra se danas od 19.00 na Čairu kada će domaći Radnički dočekati ekipu Mladosti.

Biće to duel dve ekipe sa istim učinkom i ubedljivim porazima u prethodnom kolu. Radnički je izgubio od Voždovca sa 5:0, a Mladost od Zvezde sa 4:0, a oba tima posle devet odigranih mečeva imaju po 16 bodova. ; U subotu od 16.00 na programu su četiri utakmice - Novi Pazar će dočekati trećeplasiranu Vojvodinu, u Subotici će snage odmeriti trenutno četvrta i peta ekipa šampionata, Čukarički i Spartak, poslednjeplasirana Mačva će dočekati Voždovac, dok će Bačka ugostiti Javor.

Subotnji program od 18.00 u Gornjem Milanovcu zatvoriće fudbaleri Metalca i Partizana. Metalac je od početka sezone upisao po tri pobede, remija i poraza i sa 12 bodova trenutno zauzima 12. mesto na tabeli. Na drugoj strani, crno-beli su upisali sedam pobeda, uz dva poraza, pa su sa 21 bodom drugi na tabeli domaćeg šampionata.

U nedelju od 16.00 igraće se tri utakmice, a sastaju se Rad – Indjija, Zlatibor – Radnik i Proleter – TSC.

Poslednji meč 10. kola igra se u nedelju od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" gde će domaća Crvena zvezda dočekati kruševački Napredak.

Crveno-beli u ovaj meč ulaze posle trijumfa nad Araratom i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope i sigurno će želeti da nastave seriju pobeda. Zvezda je do sada ostvarila maksimalan učinak, ima 27 bodova i lider je šampionata.

Na drugoj strani, Napredak je u lošoj formi, upisao je samo jedan trijumf i trenutno je pretposlednji tim na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.

Parovi 10. kola Super lige Srbije: Petak: Radnički Niš - Mladost (19:00) Subota: Bačka - Javor (16.00) Mačva - Voždovac (16.00) Novi Pazar - Vojvodina (16.00) Spartak - Čukarički (16.00) Metalac - Partizan (18.00) Nedelja: Proleter - TSC (16.00) Rad - Indjija (16.00) Zlatibor - Radnik (16.00) Crvena zvezda - Napredak (18.00)

La Lejkers - Majami

Ne samo da je Majami izgubio prvu utakmicu NBA finala, već su se povredili Batler, Dragić i Adebajo, i sva trojica su neizvesna za drugi meč koji se igra večeras (03.00). Zato su Lejkersi sada još veći favoriti s kvotom 1,30, dok je kvota na Majami Hit 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lejkers - Majami.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track