Najnovije vesti

PROŠLO JE 2 MESECA, A OD NJEGA NI TRAGA NI GLASA! Šta je sa vođom navijača Partizana Goranom Veličkovićem Goksijem!?
Foto: Privatna arhiva

misterija

PROŠLO JE 2 MESECA, A OD NJEGA NI TRAGA NI GLASA! Šta je sa vođom navijača Partizana Goranom Veličkovićem Goksijem!?

Fudbal

Tačno dva meseca prošlo je od kada se gubi svaki trag bivšem vođi navijača Partizana Goranu Veličkoviću Goskiju.

Na sajtu "Nestali Srbija" i dalje se nalazi njegovo ime, što očigledno govori da, bilo živ ili mrtav, Veličković još nije pronađen.

foto: Printscreen/Nestali Srbija

Nakon Veličkovićevog nestanka niko od porodice se nije oglašavao, što možemo isto reći i za policiju i bezbedonosne organe. 

Podsetimo, 5. avgusta Veličkovićeva supruga prijavila je da je njen muž nestao, a da je poslednji put viđen 3. avgusta oko 16. 30 u Višegradskoj ulici u Beogradu.

Uplašeni

- Svi smo zabrinuti, mnogo smo uplašeni, strahujemo da je Goran otet, pitamo se da li je uopšte živ - kaže izvor blizak porodici nestalog i dodaje:

- Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji. Sada im je svaki sat bitan i bilo kakva informacija mogla bi da bude ključna u ovom trenutku. Nema nikakvih saznanja o njemu i to ih najviše plaši.

Da podsetimo, Veličković je vođa navijača Partizana okupljenih pod zastavom Partizanovci. On se zajedno s Milošem Radosavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu, koja se, u međuvremenu, povukla sa istočne tribine i privremeno obustavila svoje aktivnosti.

Pritvor

Veličković je u martu pušten iz pritvora, a njegovi bližnji kažu da je od tada uglavnom boravio kod kuće.

- Jako smo se zabrinuli što nam se uopšte ne javlja. Da se negde sklonio ili sakrio, verovatno bi nam se javio i dao nam neki znak - kaže poznanik.

Kurir sport 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...