PROŠLO JE 2 MESECA, A OD NJEGA NI TRAGA NI GLASA! Šta je sa vođom navijača Partizana Goranom Veličkovićem Goksijem!?
Foto: Privatna arhiva

misterija

PROŠLO JE 2 MESECA, A OD NJEGA NI TRAGA NI GLASA! Šta je sa vođom navijača Partizana Goranom Veličkovićem Goksijem!?

Fudbal -

Tačno dva meseca prošlo je od kada se gubi svaki trag bivšem vođi navijača Partizana Goranu Veličkoviću Goskiju.

Na sajtu "Nestali Srbija" i dalje se nalazi njegovo ime, što očigledno govori da, bilo živ ili mrtav, Veličković još nije pronađen.

foto: Printscreen/Nestali Srbija

Nakon Veličkovićevog nestanka niko od porodice se nije oglašavao, što možemo isto reći i za policiju i bezbedonosne organe.

Podsetimo, 5. avgusta Veličkovićeva supruga prijavila je da je njen muž nestao, a da je poslednji put viđen 3. avgusta oko 16. 30 u Višegradskoj ulici u Beogradu.

Uplašeni

- Svi smo zabrinuti, mnogo smo uplašeni, strahujemo da je Goran otet, pitamo se da li je uopšte živ - kaže izvor blizak porodici nestalog i dodaje:

- Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji. Sada im je svaki sat bitan i bilo kakva informacija mogla bi da bude ključna u ovom trenutku. Nema nikakvih saznanja o njemu i to ih najviše plaši.

Da podsetimo, Veličković je vođa navijača Partizana okupljenih pod zastavom Partizanovci. On se zajedno s Milošem Radosavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu, koja se, u međuvremenu, povukla sa istočne tribine i privremeno obustavila svoje aktivnosti.

Pritvor

Veličković je u martu pušten iz pritvora, a njegovi bližnji kažu da je od tada uglavnom boravio kod kuće.

- Jako smo se zabrinuli što nam se uopšte ne javlja. Da se negde sklonio ili sakrio, verovatno bi nam se javio i dao nam neki znak - kaže poznanik.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track