JOJIĆ PORUČUJE: Cilj je da vratim Partizan gde mu je mesto! VIDEO
Foto: Partizan. rs

PROMOCIJA

JOJIĆ PORUČUJE: Cilj je da vratim Partizan gde mu je mesto! VIDEO

Fudbal -

Novi-stari fudbaler Partizana Miloš Jojić izjavio je danas da će učiniti sve da kvalitetom i iskustvom vrati crno-bele tamo gde im je mesto.

Fudbaler Partizana Miloš Jojoć rekao je danas da se u vratio u Humsku sa željom da osvoji titulu i zaigra u Ligi šampiona i istakao da osam bodova prednosti, koliko sada ima Crvena zvezda u odnosu na crno-bele, dostižno.

"Vratio sam se da vratim Partizan tamo gde mu je mesto, da dam sve od sebe, da svojim kvalitetom i iskustvom pomognem Partizanu da se vrati tamo gde pripada - da se bori za titulu, da bude šampion i udje u Ligu šampiona", rekao je Jojić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Jojić je od 2012. do 2014. godine igrao za Partizan, sa kojim je osvojio titulu, a posle toga igrao je za Borusiju Dortmund, Keln, Bašakšehir i Volfsberger.

foto: Partizan. rs

Prvu utakmicu posle reprezentativne pauze Partizan će igrati protiv Crvene zvezde, pa će Jojić imati priliku da debituje baš na večitom derbiju za koji ga vežu lepe uspomene.

"Sticajem okolnosti, imam mogućnost da debitujem u derbiju. Imamo dve nedelje do tada. Ja još nisam odradio nijedan trening sa ekipom... Nadam se ću biti spreman za tu utakmicu, a o motivaciji ne treba govoriti", rekao je Jojić koji je sa crno-belima potpisao dvogodišnji ugovor.

Partizan će taj večiti derbi dočekati sa osam bodova manje od Crvene zvezde.

"Vratiću se na 2013. godinu kada smo imali 12 bodova više od Zvezde i u četiri utakmice prokockali sve i došao je taj derbi kod kuće za titulu. Osam bodova je dostižno, imaš debri ispred sebe... Mislim da je sve moguće, mislim da ni njima neće biti lako. Niko ne garantuje da ćemo mojim dolaskom pobediti sve do kraja, dugačak je put do kraja sezone, ali daćemo sve od sebe da izvučemo maksimum iz ove ekipe", rekao je Jojić.

foto: Partizan. rs

On je istakao i da Partizan ima dobru ekipu, da to ne može niko da ospori, i dodao da su oscilacije u igri sastavni deo fudbala.

Povratak Jojića u Humsku bio je velika želja trenera Aleksandra Stanojevića.

"Već dve godine sam u priči s Partizanom i svaki prelazni rok se moje ime spominje. Ovog leta, kada je Stanojević postao trener pozvao me Ivica Iliev i rekao da me Sale hoće. Od tog momenta postoji kontakt", rekao je Jojić.

Kako je dodao, njegov prioritet u tom momentu nije bio povratak u Srbiju, već je želeo da se vrati u Bundesligu.

foto: Partizan. rs

"To je bio moj cilj i to sam otvoreno rekao ljudima iz Partizana. Medjutim, ponude mi nisu bile interesantne, Partizan je bio mnogo interesantniji od svih tih klubova koji su se pojavljivali tako da sam odlučio da budem ovde. Jako sam motivisan, željan sam fudbala i da pomognem Partizanu", rekao je on.

On je naveo da je svestan šta se od njega očekuje i da je spreman na to.

"Daću sve od sebe kao i uvek... Spreman sam u glavi, fizički ću biti vrlo brzo", rekao je Jojić.

Jojić, koji će u Partizanu ponovo nositi dres sa brojem 39, rekao je i da mu je jedan od ciljeva da se nametne selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track