HAMES RODRIGEZ SE SAMO UHVATIO ZA GLAVU I OKRENUO: Jeziv prelom noge Kolumbijca, KRICI ODZVANJALI STADIONOM (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

strašno

HAMES RODRIGEZ SE SAMO UHVATIO ZA GLAVU I OKRENUO: Jeziv prelom noge Kolumbijca, KRICI ODZVANJALI STADIONOM (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Fudbal -

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje su startovale u Južnoj Americi obeležila je jeziva scena na utakmici Kolumbije i Venecuele.

Svi prisutni na stadionu Baranklija su zanemeli od šoka zbog povrede koju je zaradio defanzivac Atletiko Madrida na pozajmici u Leverkuzenu, reprezentativac domaće ekipe Santjago Arijas. U pokušaju da oduzme loptu Darvinu Mačisu, nesrećni Santjago je uklizao i polomio nogu.

Da nešto opasno ne valja videlo se i po rekacijama fudbalera, najpre Mačisa, a zatim i Hamesa Rodrigeza, koji se samo uhvatio za glavu i okrenuo da ne gleda povređenog kolegu. A onda je snimak polkazao da je stopalo Arijasa potpuno dislocirano i da visi pod 90 stepeni u odnosu na nogu.

Svi su zanemeli od šoka, a stadionom su samo odzvanjali bolni krici povređenog fudbalera, kome je deset minuta ukazivana pomoć na samom terenu.

Glavni sudija meča najpre je pokazao crveni karton Mačisu, ali je nakon pregledanog snimka video da fudbaler Venecuele nije kriv za povredu, pa je povukao svoju odluku. Kolumbija je slavila sa 3:0 golovima Zapate u 16, te Mjuriela u 26. i 45. minutu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja