ĐANIJU ĆURČIĆU NA ŽURKE DOLAZILA BIVŠA ŽENA DONALDA TRAMPA: Rekli su mi da na sve ličim, samo ne na fudbalera! (FOTO)
Foto: Profimedia, Starsport©, AP / Julio Cortez

BIO I RODMAN I MAJKL DŽORDAN

ĐANIJU ĆURČIĆU NA ŽURKE DOLAZILA BIVŠA ŽENA DONALDA TRAMPA: Rekli su mi da na sve ličim, samo ne na fudbalera! (FOTO)

Fudbal -

Bivši fudbaler Saša Đani Ćurčić otkrio je kako upoznao bivšu suprugu aktuelnog predsednika Amerike, Ivanu Tramp.

Đanijev život je idealan scenario za uzbidljiv holivudski film, ali dok sve to stigne na platno, bivši fudbaler je u izjavama medijama otkrio kao je stekao kontakte sa najmoćnijim ljudima naše planete.

Poziv da zaigra za "Metrostars" je velikodušno prihvatio, a tu je u svari počela veoma interesantna priča.

"Odmah sam pristao. Menadžer mi je rekao: 'Čekaj da ti saopštim uslove', a ja njemu: 'Ne, ja plaćam da odem tamo.' Poslali su mi avionsku kartu u "VIP biznis klasi", koja je koštala 5.000 funti. Dobio je mesto iznad pilota sa mini-barom i barmenom", otkriva Đani za "Informer" i nastavlja:

foto: Profimedia, Starsport©

"Ukrcali smo se na let, a u istom avionu je bila Ivana, žena Donalda Trampa. Ja je nisam prepoznao, čuo sam samo za Trampa, tada uspešnog biznismena", priča Đani koji je mesec dana posle toga Ćurčić je napravio žurku u čast Denisa Rodmana i Majkla Džordana, na koju je pozvao i Trampovu ženu.

ivana i donald tramp iz mlađih dana
ivana i donald tramp iz mlađih danafoto: Profimedia

"Rekao sam im: "Ja sam novo ime fudbalske scene i treba da se upoznamo." Kada su me videli, rekli su da na sve ličim osim na fudbalera. Na moju žurku je došao i Princ, ali sam morao da ga izbacim. Taj malecni je stigao sa sedam telohranitelja i odmah mi napao manekenke. Imao je lizalicu u ustima, bio je nadobudan i odvratan. Ivanu Tramp sam pitao da li me se seća, odgovorila je potvrdno. Popio sam malo više i hteo sam da budem sa njom, ali je ona imala gard. Ostali smo prijatelji", rekao je Đani.

Ivana Tramp danas
Ivana Tramp danasfoto: Profimedia

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track