LAŽU DA SAM KRŠIO MERE: Ronaldo odgovorio na prozivke ministra
Foto: Profimedia

rešio da reaguje

LAŽU DA SAM KRŠIO MERE: Ronaldo odgovorio na prozivke ministra

Fudbal -

Italijanski ministar sporta Vinćenco Spadafora poručio je Kristijanu Ronaldu da treba da prizna odgovornost i time postavi dobar primer, pošto je tokom boravka u kampu reprezentacije Portugala otkrio da je zaražen koronavirusom, ali je umesto da ostane u rodnoj zemlji, otišao u Italiju.

Ministar ga je optužio da je time prekrđio Covid 19 protokol, a fudbaler Juventusa je sada odgovorio na prozivke.

- Moja porodica je na drugom spratu kuće i ne možemo da budemo u kontaktu - rekao je Ronaldo, a onda se osvrnuo na komentar ministra sporta Italije, Vinćenca Spadafore, o kršenju COVID-19 mera.

- Uvek sam kod kuće, sunčam se i čekam da dani prolaze. Vratio sam se iz Portugala jer smo moj tim i ja obezbedili poštovanje svih procedura. Nisam ih prekršio, kao što je rečeno. To je laž - kaže Ronaldo.

Objasnio je i da se u Torino iz Portugala nije vratio komercijalnim ili privatnim avionom...

- Poštujem protokol, a u Italiju sam se vratio posebnim medicinskim avionom i nisam imao kontakt ni sa kim, čak ni u Torinu - dodao je Ronaldo.

Pred gostovanje Zvezde u četvrtak Hofenhajm danas (15.30) dočekuje Dortmund, sa željom da ga „spusti na zemlju“, kao što je uradio s Bajernom. Kvota na tako nešto, tačnije na keca je čak 3,90, dok je kvota na dvojku 1,88, a na GG3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hofenhajm - Dortmund.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track