LOŠA VEST ZA GROBARE! Sejduba Suma MESEC DANA van terena: Povreda je ozbiljna! Minimalni napor može dovesti do GUBITKA VIDA!
Foto: @starsport

FUDBALER POVREĐEN NA DERBIJU

LOŠA VEST ZA GROBARE! Sejduba Suma MESEC DANA van terena: Povreda je ozbiljna! Minimalni napor može dovesti do GUBITKA VIDA!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Sejduba Suma zamenjen je u 15. minutu 163. večitog derbija protiv Crvene zvezde zbog povrede oka, a nekoliko dana posle utakmice poznato je i njegovo zdravstveno stanje.

"Posle opsežnih medicinskih pregleda prvotimcac Partizan Sejduba Suma izostace sa utakmice svog tima u narednih mesec dana, kao posledica udarca u oku na 163. večitom derbiju od strane igraca Crvene Zvezde Seku Sanoga", stoji u saopštenju FK Partizan i dodaje se:

"Povreda je toliko ozbiljna, da minimalan napor u toku dana može dovesti do potpunog gubitka vida,dok je sam igrač imao ‘sreću’ jer da je je povreda bila 2 mm dalje na licu mesta bi izgubio vid i oko", kažu iz crno-elog kluba.

foto: Starsport©

Podsetimo, Suma je u pokušaju da prevari odbranu Crvene zvezde i predribla Sanoga, zadobio povredu oka. Igrač Crvene zvezde ga je udario u glavu, nakon čega je Suma odmah stao i rukama prekrio lice. Stepen povrede je bio toliki da je fudbaler Partizana morao da napusti teren.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track