KURIR U NEMAČKOJ! U ZVEZDI JE BAŠ DOBRA ATMOSFERA: Velja Nikolić zaboravio ranac, što su jedva dočekali Borjan i Stanković
Foto: Aleksandar Radonić / KUrir sport

Crveno-beli počinju takmičenje u Ligi Evrope

KURIR U NEMAČKOJ! U ZVEZDI JE BAŠ DOBRA ATMOSFERA: Velja Nikolić zaboravio ranac, što su jedva dočekali Borjan i Stanković

Fudbal -

Da je atmosfera među fudbalerima Crvene zvezde baš dobra, onakva kakva i treba da bude pred sutrašnju utakmicu protiv Hofenhajma u Ligi Evrope, svedoči primer sa aerodroma u Karlsrueu, odmah po sletanju u Nemačku.

Dok su se fudbaleri Crvene zvezde i rukovodstvo smeštali u autobuse koji treba da ih odvezu do aerodromske zgrade, javila se stjuardesa iz aviona Air Srbije i rekla da je neko od fudbalera zaboravio ranac. Gledali su se igrači, tražili zaboravnog među njima, a onda se stidljivo javio Veljko Nikolić.

foto: Aleksandar Radonić / KUrir sport

Očas posla ranac je bio na njegovim leđima, a čim je ušao u bus krenulo je sa prozivkama, dosetkama i peckanjem, u čemu su najviše prednjačili trener Dejan Stanković i kapiten Milan Borjan.

- O čemu razmišljaš - malo ozbiljno, a više kroz smeh je komentarisao Milan Borjan.

Za njim nije zaostajao ni trener Deki Stanković koji je šeretski dobacio Veljku:

- Hajde masku da si zaboravio, ali ranac!?

Nije imao kud, Velja Nikolić morao je da objasni kako je zaboravio ranac:

- Malo smo se zapričali!

Istina, Veljko Nikolić je u avionu sedeo iza Željka Gavrića, a dvojica Zvezdinih talenata su veći deo puta proveli u ćaskanju, a posle sletanja pridružili su im se Strahinja Eraković i Njegoš Petrović.

U dosetkama i peckanju Velje Nikolića pored kapitena Borjana i trenera Stankovića prednjačili su Marko Gobeljić, Radovan Pankov i Nikola Krstović.

Aleksandar Radonić / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track