ZVEZDINA LEGENDA OPLELA PO PARTIZANU: Igraju oni koji NE ZASLUŽUJU!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

direktan

ZVEZDINA LEGENDA OPLELA PO PARTIZANU: Igraju oni koji NE ZASLUŽUJU!

Fudbal -

I dalje se priča o 163. večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde

Iako je Zvezda u međuvremenu gostovala Hofenhajmu u 1.kolu Lige Evrope, derbi je i dalje tema mnogih razgovora i komentara.

Svoje mišljenje dao je i legendarni trener crveno-belih Ljupko Petrović koji je sa Zvezdom pokorio Evropu 1991. godine

" Zvezda je derbi bolje odigrala, ali iskren da budem meni se taj tim Partizana ne sviđa uopšte, i odabir igrača, i sve... i ovo ne kažem kao zvezdaš. Mislim da tu ima mnogo igrača koji ne zaslužuju dres Partizana, a oni su, nažalost, prisiljeni da ih stavljaju u tim, tako da je pred Aleksandrom Stanojevićem baš mnogo posla. Ipak, verujem u njega, mislim da će uspeti", istakao je Ljupko Petrović tokom gostovanja u Jutarnjem programu "TV Pink"

foto: Kurir Štampano

Petrović nije previše razočaran porazom srpskog šampiona u Nemačkoj.

"Kada se podvuče crta moglo bi se reći da je Crvena zvezda odigrala jedan meč u skladu sa ugledom koji ima u Evropi. Igrali su protiv jedne ekipe iz Bundeslige, a mi dobro znamo da sa Nemcima nikad nije bilo lako ni kada smo igrali u Jugoslaviji.Timski ili kao reprezentacija, uglavnom smo gubili od njih, jer i onda je važilo pravilo da 'svi igraju fudbal, samo Nemci pobeđuju'", objasnio je Petrović i poentirao.

"Ako Zvezda bude odigrala organizovano protiv Slovana i Genta kao protiv Hofenhajma, mislim da ima ozbiljne izglede da ostvari dve pobede. Obe utakmice su kod kuće, ako ih dobijemo, imamo šansu da idemo dalje'', zaključio je trener.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track