KRVNIČKI START BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE ZGROZIO SVET Nabio krampone u glavu protivničkom igraču, pa besneo po terenu (VIDEO)
Foto: Printskrin

OVO JE ZA ZATVOR

KRVNIČKI START BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE ZGROZIO SVET Nabio krampone u glavu protivničkom igraču, pa besneo po terenu (VIDEO)

Fudbal -

Divljački start bivšeg defanzivca Zvezde zgrozio je fudbalski svet.

Fudbaleri Ferencvaroša savladali su Ujpešt rezultatom 2:0, a meč će ostati upamćen po krvničkom potezu fudbalera mađarskog šampiona Abrahama Frimponga.

Iskusni defanzivac je u 93. minutu utakmice kramponima udario u glavu protivničkog fudbalera i za ovaj divljački start dobio direktan crveni karton.

Međutim, nije se tu zaustavio. Nisu mu se dopale kritike besnih protivničkih fudbalera, pa je nasrnuo na njih. Pokušao je fizički da se obračuna sa nekoliko fudbalera Ujpešta.

Koliko je potez Frimponga bio jeziv najbolje govori reakcija golmana Ferencvaroša, koji se okrenuo i uhvatio za glavu nakon starta svog defanzivca.

Posle dobrog izdanja u Hofenhajmu, a pre možda i ključnog meča u Ligi Evrope protiv Libereca u Beogradu, Zvezda bi danas (16.00) trebalo da ima lak posao protiv Javora kod kuće. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf domaćih bez primljenog gola) je 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Javor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track