ZIDAN VELIKI OPTIMISTA: Znamo da ćemo sa ovakvom igrom proći dalje
Foto: Profimedia

veruje u tim

ZIDAN VELIKI OPTIMISTA: Znamo da ćemo sa ovakvom igrom proći dalje

Fudbal -

Real Madrid očajno je startovao u Ligi šampiona.

Nakon šokantnog poraza na svom terenu od Šahtjora iz Donjecka, Madriđani su u poslednjim minutima sprečili bruku i u Nemačkoj.

Naime, španski prvak je do 87. minuta gubio od Burusije Mehengladbah sa 2:0, ali je u samom finišu golovima Benzeme i Kazemira uspeo da izvuče bod.

Zidan nije zadovoljan remijem, ali veruje u svoj tim.

"Nismo očekivali dramu, ali momci su dobro reagovali. U prvom delu smo igrali dobro, ali smo primili gol iz njihove prve šanse. Preokret pokazuje karakter ove ekipe. Uvak želimo da pobedimo i nismo zadovoljni remijem" kaže Zidan i dodaje:

"Znamo da ćemo sa ovakvom igrom proći dalje. Ono što momci pokazuju na terenu je jako dobro i važno je da se bore do kraja. Za sve nas će ovo biti teška sezona, ali danas moramo biti ponosni" zaključio je Zidan.

Čelsi je krenuo u Ligu šampiona remijem protiv Sevilje kod kuće i večeras (18.55) ima imperativ pobede ne gostovanju Krasnodaru. Kvota na dvojku je 1,43, a ako mislite da je Rusija preveliki zalogaj za Plavce, kvota na duplu šansu 1X je 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krasnodar - Čelsi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track