SJAJNA ANEGDOTA KOJA RUŠI PREDRASUDE O RONALDU Šef restorana je prebledeo, gosti su bili u šoku... A ON JE ODUŠEVIO SVE
Foto: Instagram

ODLIČNA PRIČA

SJAJNA ANEGDOTA KOJA RUŠI PREDRASUDE O RONALDU Šef restorana je prebledeo, gosti su bili u šoku... A ON JE ODUŠEVIO SVE

Fudbal -

Šef jednog popularnog restorana u Torinu ispričao je zanimljivu anegdotu sa Kristijanom Ronaldom.

U decembru 2018. godine zazvonio mu je telefon u restoranu, bio je to jedan od najboljih fudbalera svih vremena - Kristijano Ronaldo.

"Osećao sam se kao na filmu, nikada to neću zaboraviti. Spremao sam se za večernju smenu i dobio poziv koji nisam ni u snu očekivao. Nazvao me je Kristijano Ronaldo i rezervisao sto za troje na svoje ime. Odmah sam prihvatio rezervaciju, iako je restoran bio pun. Nisam znao šta da radim, nadao sam se da će gosti koji su rezervisali od 19.30 osloboditi sto do 21.30, kada je on najavio dolazak. Za svaki slučaj sam pozajmio sto iz obližnjeg restorana i stavio ga u jedan ćošak", seća se šef Fiore.

Međutim, Ronaldo je sa Georginom i sinom Kristijanom stigao sat i po vremena ranije.

"Stigli su u 20 časova i nisam znao šta da radim. Gosti su ostali bez teksta, niko nije progovarao ni reč, ali nisu ni pomišljali da ustanu. Svi su gledali Kristijana. Odveo sam ga do pozajmljenog stola. Vreme je prolazilo, a niko nije napuštao restoran. Međutim, Kristijano se nije bunio. Tada sam shvatio da je sjajan čovek, a ne samo najbolji igrač na svetu. Ljudi koji su manje slavni od njega bi otišli posle pet minuta čekanja i bili bi jako arogantni. On je svoj sto čekao 40 minuta", otkriva šef restorana.

Od tada Ronaldo je postao stalan gost kod Fiorea.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track